Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.101
- Πόντοι
- 1.406
Κ για την Πέγκυ Ζήνα έχει γράψει τυπεμανος ελευθεριου εστω κι αν ακουγεται τρελο εχει γραψει και για τον τερλεγκα αχαχαχα
Κ για την Πέγκυ Ζήνα έχει γράψει τυπεμανος ελευθεριου εστω κι αν ακουγεται τρελο εχει γραψει και για τον τερλεγκα αχαχαχα
Μόλις έβρισα τους επισκέπτες μειώθηκαν
Κάποιοι θα είναι σε τουαλέτες
Κι όχι για ή για
Μήπως είσαι μικρός που θέλω να ρωτήσω κάτι για σύγχρονες σκέσεις;Ούτε για πλάκα
Μήπως είσαι μικρός που θέλω να ρωτήσω κάτι για σύγχρονες σκέσεις;
...........
.......... άφιερωμένο στόν κύριο έξκαλμπερ....
...... χθεσινό-άπογευματινό-βρδυνό 5ωρο γυρολόι !!
..... θερμοκρασία νερού 14,5 .....
Τότε είσαι νέος. Πολυπρόσωπες εννοώΔεν είναι στο πεδίο μου οι μονογαμικές, μπορώ να βοηθήσω εάν πρόκειται για πολυπρόσωπες !
Δεν είναι στο πεδίο μου οι μονογαμικές, μπορώ να βοηθήσω εάν πρόκειται για πολυπρόσωπες !
Ο τομα που είναι;Που είναι η κα. Έριναλ;;;
Που είναι η κα. Έριναλ;;;
Δώστα σε μένα κι εγώ πτσαρας είμαι .................
............. εύχαριστώ ,,,, μά ήθελα νά τού δώσω τά δ΄ύο ροφουδάκια , γιά καλή χρονιά !!
..............Καλημέρα.
Δε νομίζω ότι θα το δει.
Κρατήστε όμως τις αφιερώσεις σας και καντε τες από βδομάδα που θα είναι στο νήμα.
Μήπως είσαι μικρός που θέλω να ρωτήσω κάτι για σύγχρονες σκέσεις;
Καφτή ηηηηηηηηηηκαλημερα σας και χρονια πολλα στην πρυμνη σας κι αερα στα βρακια σας....ολοι εδω βλεπω απαρτια
Τότε είσαι νέος. Πολυπρόσωπες εννοώ
Με τους γκόμενους! Τώρα δεν έχει πρόβλημα !
Παρτούζες;Το σύγχρονες με μπέρδεψε μιας και τα κοκκαλα τριζουν για εμάς σύγχρονες είναι οι πολυπληθείς
καλημερα σας και χρονια πολλα στην πρυμνη σας κι αερα στα βρακια σας....ολοι εδω βλεπω απαρτια
καλημερα σας και χρονια πολλα στην πρυμνη σας κι αερα στα βρακια σας....ολοι εδω βλεπω απαρτια
Παρτούζες;
Χμμμ... όχι τότε δε μου κανεις