ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Αμήν και πότε, κυρία!
Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Λίγοι σέβονται πλέον την τρίτη ηλικία ... Φευ!
Καλημέρα!
Αμήν και πότε, κυρία!
Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Λίγοι σέβονται πλέον την τρίτη ηλικία ... Φευ!
Καλημέρα!
Καλημέρα πολεμιστή. Που έκοβες χθες με το σπαθί σου;
Καλημέρα
Αγάπη,μόνο αγάπη
ακομα περιμενωΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
με τι ασχολείστε σήμερα?
Μην τον λαμβάνετε υπόψιν αγαπητέ. Για μια κοινωνική εκδήλωση επρόκειτο.Ένα σκασμό λεφτά έδωσε για την κάρτα απεριορίστων! Να μην την εκμεταλλευτεί;
ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
με τι ασχολείστε σήμερα?
Καλημέρα.
Αυτό που αναφέρετε είναι σεξ.
Αγάπη είναι αυτό ...
Με τα γαμήσια του νηματοθέτη και του Βλαντή! Τι άλλο; Κοντευούν να σε ξεπεράσουν... Καλημέρα!ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
με τι ασχολείστε σήμερα?
Μην τον λαμβάνετε υπόψιν αγαπητέ. Για μια κοινωνική εκδήλωση επρόκειτο.
Καλημέρα.
Αυτό που αναφέρετε είναι σεξ.
Αγάπη είναι αυτό ...
Με τι άλλο;
Bullying σε βάρος του υπερήλικος και αδυνάμου νηματοθέτου ...
Με τα γαμήσια του νηματοθέτη και του Βλαντή! Τι άλλο; Κοντευούν να σε ξεπεράσουν... Καλημέρα!
μετρούν σε γήινο χρόνο....
μη δίνεις σημασία, άμυαλα παιδάκια
θα μου επιτρεψετε μια μικρη αλλα ωστοσο σημαντικη διορθωση....αυτο δεν ειναι ουτε σεξ ουτε αγαπη οπως εχει αναρτηθει...ειναι αυτο που λενε οι ποταπες λαικες μαζες...στον πουτσο μας λουλουδια και γυρω γυρω μελισσες..κυριε
ΟΚ αλλά δεν γράφει τόσο στενάρηκες κριτικές σαν εσένα και τον Βλαντή όμως...Καλά!
Μόλις ο κ. NICK TRIVE επανέλθει στην προτέρα κατάσταση, θα στενάξει η Αθήνα ...
ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
με τι ασχολείστε σήμερα?
Με τα γαμήσια του νηματοθέτη και του Βλαντή! Τι άλλο; Κοντευούν να σε ξεπεράσουν... Καλημέρα!
Πολύ συγγενή επηρεασμένο σας παρατηρώ. Προέκυψε κάτι και από αυτή την πλευρά;Η συγγενής διακριτικότητά μου σε συνδυασμό με την [ επίσης συγγενή ] ευγένεια μου δεν μου επιτρέπουν να επεκταθώ περαιτέρω. ;)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...