The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.235
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα και τις ευχές μου αγαπητε.
Ευχαριστώ, Κύριε.
Τις ευχές μου και τα σέβη μου.
Καλημέρα και τις ευχές μου αγαπητε.
Μα πως πολλαπλασιάζονται έτσι; Τόσο καλός;
Δεν έχω την πολυτέλεια να επισκέπτομαι 5στερα με gourmet εστιατόρια για πολύωρες συναντήσεις.
Σε λίγο θα ζητούν και την άδειά σας για να μπουν στα ημιδιαμονής!
Το τρολ-δίδυμο άρχισε τα καφριλίκια!>
235!
μπηχτη σε κλιμα κριστμας τριΔεν έχω την πολυτέλεια να επισκέπτομαι 5στερα με gourmet εστιατόρια για πολύωρες συναντήσεις.
Δεν έχω την πολυτέλεια να επισκέπτομαι 5στερα με gourmet εστιατόρια για πολύωρες συναντήσεις.
Σαφώς και έχετε.
Πλην όμως τα επενδύετε σε 48ωρα με αματούρια, εσθίοντας - μεταξύ άλλων - ψητούς ιχθύες!
Πάντως ο νηματοθέτης πρέπει αν επισκεφθεί τον οφθαλμιατρό του να του αλλάξει τα γυαλιά του! Τα likes του k. Βλαντή είναι 226 όχι 217!
Αγάπη!
Μόνο αγάπη, ΄παιδιά'!
Καλημέρα κυρία 2Χ20! Αν είναι τόσο καλή στείλτε την και σε εμένα μπας και δω χαρά ο κακόμοιρος!εχω εγω νατου συστησω μια μουναρα οφθαλμιατρο...μολις τη δει μπροστα του θα του πεταχτουν τα ματια εξω....
καλημερα σε ολους τους πρωινους και ειδικα στο νηματοθετη μας που παλι δεχεται το μπουλινγκ που του κανετε...υπομονη κυριε..μερες που ρχονται θα σκασουν απο το πολυ φαι και δε θ ασχολουνται με σας
ειμαστε κ εμεις εδω νεα παιγδια στο μπαρμπα θα το δωσεις το καλο κομματι?εχω εγω νατου συστησω μια μουναρα οφθαλμιατρο...μολις τη δει μπροστα του θα του πεταχτουν τα ματια εξω....
καλημερα σε ολους τους πρωινους και ειδικα στο νηματοθετη μας που παλι δεχεται το μπουλινγκ που του κανετε...υπομονη κυριε..μερες που ρχονται θα σκασουν απο το πολυ φαι και δε θ ασχολουνται με σας
εχω εγω νατου συστησω μια μουναρα οφθαλμιατρο...μολις τη δει μπροστα του θα του πεταχτουν τα ματια εξω....
Καλημέρα πολεμιστή. Που έκοβες χθες με το σπαθί σου;Καλημέρα
Αγάπη,μόνο αγάπη
ειμαστε κ εμεις εδω νεα παιγδια στο μπαρμπα θα το δωσεις το καλο κομματι?
Βλαντή, τελικά θα μου μάθεις να γράφω σας εσένα κριτικές; Μου αρέσει η πένα σου ρε φίλε.