Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Καλώς τα δικά μας τα παιδιά!καλησπερες
Καλώς τα δικά μας τα παιδιά!καλησπερες
e]
Το μάτι σας κόβει! Επάνω σε παπάκι είναι και μάλιστα στρογγυλοφάναρο! όταν εγώ σας καλωσόρισα στο νήμα, κάτι ήξερα... Ο ( ) κ. popov ( ) μπορεί να είναι ήσυχος!e]
Ωραίος, μας έφτιαξες.
Πάνω σε παπάκι είναι η τελευταία?
Βάλτη σε βιντεο να δεις ξεκώλιασμα που τρώει. Ανεξαρτήτου μεγέθους...τωρα <<μιλας>> καλα,αν και μπορεις και καλυτερα ;)
Βάλτη σε βιντεο να δεις ξεκώλιασμα που τρώει. Ανεξαρτήτου μεγέθους...
Alex Harper!δεν ειμαι τοσο καλος σαν την αφεντια σου να γνωριζω προσωπα και πραγματα
απ:1 Αν ήμουν εγώ δεν θα έβγαινα ποτέ από εκεί μέσα!εσυ εισαι απο πισω?
Εγώ μόνο για το φάτε μάτια ψάρια είμαι ικανός. Φευ! Εσείς το έχετε προχωρήσει. Δοκιμάζετε κιόλας. ;)
η δομη εισαι?
γκουγκλαρω τωρα
Κάτι ξέρω και εγώ από μηχανάκιαΤο μάτι σας κόβει! Επάνω σε παπάκι είναι και μάλιστα στρογγυλοφάναρο! όταν εγώ σας καλωσόρισα στο νήμα, κάτι ήξερα... Ο ( ) κ. popov ( ) μπορεί να είναι ήσυχος!
Εγώ μόνο για το φάτε μάτια ψάρια είμαι ικανός. Φευ! Εσείς το έχετε προχωρήσει. Δοκιμάζετε κιόλας. ;)
Ιδού και το βίντεο επάνω στο παπί!e]
Ωραίος, μας έφτιαξες.
Πάνω σε παπάκι είναι η τελευταία?
Τίποτα δεν είδες... Πήγαινε στο 36:50αντε παγαινε ρε που λενε και στο χωριο μου.
δεν θες να ανοιξω το στομα μου. αληθεια δεν θες.
παρε ενα βιντεακι λοιπον να γυμνασεις τα ματακια σου.
αυτο που μας ενδιαφερει αρχιζει στο 4.44
Γι αυτό είπα και μάλιστα στρογυλοφάναρο. Αυτό και τα GLX τα πιο σκυλιά και τα πιο επικίνδυνα. Είχαν γλυκό γκάζι.Τέτοιο παπί είχα και εγώ φτιαγμένο κιόλας, όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει, πώς δεν σκοτώθηκα θαύμα είναι.
Και μετά λένε για επιβίωση σε παγκόσμιους πολέμους
Τίποτα δεν είδες... Πήγαινε στο 36:50