blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
Θα σκασουν απο ζηλια οι μπουγατσογεροι αντιολυμπιακοι εδω μεσα ζεμπου...
Μερα
Καλώς!
Ουρήστε και λίγο για να μην δηλητηριασθεί το αίμα σας.
Θα σκασουν απο ζηλια οι μπουγατσογεροι αντιολυμπιακοι εδω μεσα ζεμπου...
Μερα
Δεν είναι θείος σου!Ο θειος εχει μεγαλο εγκεφαλο
Δεν είναι θείος σου!
Ειναι...αν και τελευταια σκεφτομαι να προτεινω στον νικ να γινει θειος μου γιατι ειναι πολυ καλυτερος θειος απο τον γερομπισμπικηΔεν είναι θείος σου!
Ειναι...αν και τελευταια σκεφτομαι να προτεινω στον νικ να γινει θειος μου γιατι ειναι πολυ καλυτερος θειος απο τον γερομπισμπικη
Δεν είναι ανάγκη να πιστεύεις σε κάποια θρησκεία, απλά ηρέμησε και άσε τη θεϊκή δύναμη να σε γεμίσει. Τα λαμόγια δεν θα νιώσουν ποτέ αυτή την πληρότητα γιατί ο Θεός τους μισεί. Ο Θεός αγαπά εσένα γιατί διάλεξες τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας και της ηθικής. Έμεινες μόνος σου γιατί ακολούθησες τις εντολές του Θεού. Στην πραγματικότητα όμως δεν είσαι μόνος. Έχεις τις ιερές Του δούλες να γαμάς και το Πνεύμα το Άγιο να σου γεμίζει την ψυχή.
Μοναχικέ μπουρδελιάρη άλλο ένα βράδυ περπάτησα μόνος προσπαθώντας να επικοινωνήσω με το Θεό. Κάν' το κι εσύ και θα δεις πώς η θεϊκή ενέργεια θα γεμίσει την ψυχή σου. Δεν είσαι μόνος φίλε μου, έχεις πάντα δίπλα σου το Θεό.
τα παιξε τελειως αυτος..
Έχει γερούς αντιπάλους φέτος ο διαγωνισμός. Δίνει μάχη στο προεκλογικό αγώνα. Του το αναγνωρίζω!
τα παιξε τελειως αυτος..
εχει μπλεξει θεο,πουτανες,μεταξι..μιλαμε τα χει κανει ολα οικοπεδο ο μπαγασας..Κυριολεκτικά έχει λαλήσει πλέον.
Αν δεν αναζητήσει ψυχιατρική βοήθεια, το μέλλον του είναι απροσδιόριστο ...
καλωστονακαλημερα
καλημερα
Ειναι...αν και τελευταια σκεφτομαι να προτεινω στον νικ να γινει θειος μου γιατι ειναι πολυ καλυτερος θειος απο τον γερομπισμπικη
καλωστονα
Ναι αλλά δεν έχω λεφτά
εγω θελω για θεια μου τη χατζηνενα παρακαλω
στον αερα τα πιανεις :SΠοία είναι αυτή;
στον αερα τα πιανεις :S