blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα σας πονεμένοι αντιολυμπιακοί!
Καλημέρα!
Θαυματουργό φάρμακο το Maalox! Καταπολεμά άμεσα την δυσπεψία που προκαλεί το πορτογαλικό σπέρμα...
Καλημέρα σας πονεμένοι αντιολυμπιακοί!
Αν σας σηκώσει τα πόδια, και σας κλείσει πονηρά το μάτι, μην πάτε να την πηδήξετε! Θα πάει ο Βλαντής! Βέβαια θα πήγαινα εγώ, αλλά που να προάβεις το γρήγορο πιστόλι!Μα είναι δυνατόν τώρα αυτή την αγουρίδα να την θεωρείτε γυναίκα;;;;
Αν σας σηκώσει τα πόδια, και σας κλείσει πονηρά το μάτι, μην πάτε να την πηδήξετε! Θα πάει ο Βλαντής! Βέβαια θα πήγαινα εγώ, αλλά που να προάβεις το γρήγορο πιστόλι!
Θέλει φετίχ ο πουτανοθέτης. Ντύσε την καθαρίστρια να δεις πως θα πήγαινε!Αν σας σηκώσει τα πόδια, και σας κλείσει πονηρά το μάτι, μην πάτε να την πηδήξετε! Θα πάει ο Βλαντής! Βέβαια θα πήγαινα εγώ, αλλά που να προάβεις το γρήγορο πιστόλι!
Αυτό είναι το ζήτημα δηλαδή;Θέλει φετίχ ο πουτανοθέτης. Ντύσε την καθαρίστρια να δεις πως θα πήγαινε!
Ερώτηση: τις εργαζόμενες στον εγκέφαλο τις τσιμπάτε; Γιατί από το άλλο διαθέτει εξαιρετικό η κοπέλα ...Και βέβαια δεν θα πάω. Δεν μου αρκούν αυτά που λέτε. Είναι και εγκεφαλικό το θέμα.
Αλλά θα μου πείτε ... που να βρει η αγουρίδα εγκέφαλο ...;;;
Θέλει φετίχ ο πουτανοθέτης. Ντύσε την καθαρίστρια να δεις πως θα πήγαινε!
Αυτό είναι το ζήτημα δηλαδή;
Θα την γαμησουμε την γιουβεντους..
Ουδέποτε περηφανεύτηκα περί αυτού ...Ούτε εσείς έχετε εγκέφαλο ...
Ουδέποτε επίσης περηφανεύτηκα περί αυτού.Ούτε εσείς έχετε εγκέφαλο ...
Είτε τη κερδίσουμε είτε μας κερδίσει, δεν κερδίζουμε τίποτα, Γαριδάκη...Θα την γαμησουμε την γιουβεντους..
Θα σκασουν απο ζηλια οι μπουγατσογεροι αντιολυμπιακοι εδω μεσα ζεμπου...Είτε τη κερδίσουμε είτε μας κερδίσει, δεν κερδίζουμε τίποτα, Γαριδάκη...
Καλημέρα σου!