tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.931
- Πόντοι
- 606
χαιρετα κ εμενα τα κραταω μανιατικα αυτα.Φιλε τρουμπακη καλημερα, σε χαιρετησα εσενα;
χαιρετα κ εμενα τα κραταω μανιατικα αυτα.Φιλε τρουμπακη καλημερα, σε χαιρετησα εσενα;
χαιρετα κ εμενα τα κραταω μανιατικα αυτα.
Δεν θα αναφερθω καν στους λογους. Απλα θεωρω γαιδουρια να την κανω ετσι χωρις να χαιρετησω. Και μολις εγκριθει και η εγγραφη μου, θα σας δωσω και ονομα. Αν διαπιστωσω τα ιδια και στους γειτονες, τοτε θα αποχωρησω και απο εκει και θα συνεχισω την καριερα σαν lone wolf. Το συγκεκριμενο σαιτ ομως ειναι καμμενο χαρτι για μενα.
μου ειχε λειψει πολυ αυτο που τα κανεις ολα τραγικαΌλοι μόνοι μας είμεθα, Κύριε, όπως πολύ σωστά σας απάντησε ο κ. Βλαντονικ ο χιλιοστός. Και είμεθα μόνοι από την αρχή εως το τέλος της ζωής μας. Γεννιόμαστε γυμνοί και μόνοι και πεθαίνουμε απογυμνωμένοι και μόνοι.
Όλοι μόνοι μας είμεθα, Κύριε, όπως πολύ σωστά σας απάντησε ο κ. Βλαντονικ ο χιλιοστός. Και είμεθα μόνοι από την αρχή εως το τέλος της ζωής μας. Γεννιόμαστε γυμνοί και μόνοι και πεθαίνουμε απογυμνωμένοι και μόνοι.
ωραια λογια..
φαγαμε την πουτσα χτες λετε και τετοια...ευθυμησαμε
μου ειχε λειψει πολυ αυτο που τα κανεις ολα τραγικα
Οκ αγορινα. Χαρηκα για την γνωριμια.
Θα μεινω για λιγο να χαιρετησω και τους υπολοιπους. Δεν ξερω ποσο καιρο θα περιμενω εγκριση ετσι κι αλλιως.
Καλα ντε. Δεν σας ζητησα και σε γαμο.
Χαιρετω και εσενα αγιε. Καλη συνεχεια.
Καλημέρα. Τι διαβάζω; Αποχωρείς από το μπου;
Καταδικάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος επειδή… έκλεβε ρεύμα
αυτα ειναι δραματα
Καλα διαβαζεις. Την στιγμη που θα εγκριθει το προφιλ μου στους γειτονες εχω εξαφανιστει. Οποτε θα χαιρετησω και εσενα.
Η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή. Αλλά με στενοχωρείς...
ε δεν θυμαμαι...ποιο σκορ?Ποσο ηρθε το σκορ χθες; Οχι οτι θελω να ξυσω πληγες... αλλα να
Στο ΚΑΠΗ το ρεύμα μας το πληρώνει το Κράτος!
Καλημέρα σε όλους τους ηλικιωμένους της Επικράτειας!
Δεν σε φοβαμαι. Θα ζησεις.
ε δεν θυμαμαι...ποιο σκορ?