baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
Τσόντα παροδία.Μέσα κι εγώ...το στρατιώτη Ράιαν βλέπω :S
Τσόντα παροδία.Μέσα κι εγώ...το στρατιώτη Ράιαν βλέπω :S
σάμπως και να μπορούσα που θα πήγαινα;Βλέπω και σεις σημερα ...
Καλημέρα στο σφριγηλό νήμα!
Καλημέρα στον πρωινό φίλοΚαλημερα αδερφε.
Καλημέρα στον πρωινό φίλο
Καλημέρα και σε σένα φίλε. Θα το έχεις σε λίγο ελπίζω αλλά μάλλον δεν είναι θυμαρίσιο, ούτε καν μέλι!Καλημερα σας, κυριοι!
Σενιόρ βλαντη. Ενα μελι θυμαρισιο περιμενω...
Δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομερώς τους λόγους αποχώρησης σου, αλλά οπωσδήποτε θα μας λείψεις. Εκτιμώ πως οι λόγοι που ουσιαστικά σε κάνουν να αποχωρήσεις υφίστανται, έστω και εν υπνώσει και στους γείτονες.Εχω κανει μια αιτηση για προφιλ στους γειτονες. Αναμενω να εγκριθει συντομα. Την στιγμη που θα γινει θα αποχωρησω και τυπικα απο το συγκεκριμενο σαιτ, οποτε εχω ιδη αρχισει τις χαιρετουρες.
Δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομερώς τους λόγους αποχώρησης σου, αλλά οπωσδήποτε θα μας λείψεις. Εκτιμώ πως οι λόγοι που ουσιαστικά σε κάνουν να αποχωρήσεις υφίστανται, έστω και εν υπνώσει και στους γείτονες.
Μοναχικοί λύκοι είμαστε όλοι αγαπητέ. Τα mail μας πάντα ανοικτά και θα βρεις ευήκοα ώτα έστω και για μια καλημέρα ...Δεν θα αναφερθω καν στους λογους. Απλα θεωρω γαιδουρια να την κανω ετσι χωρις να χαιρετησω. Και μολις εγκριθει και η εγγραφη μου, θα σας δωσω και ονομα. Αν διαπιστωσω τα ιδια και στους γειτονες, τοτε θα αποχωρησω και απο εκει και θα συνεχισω την καριερα σαν lone wolf.
Μοναχικοί λύκοι είμαστε όλοι αγαπητέ. Τα mail μας πάντα ανοικτά και θα βρεις ευήκοα ώτα έστω και για μια καλημέρα ...
ρε κατσε εδω...μην δινεις πολυ σημασια.Φιλε τρουμπακη καλημερα, σε χαιρετησα εσενα;
ρε κατσε εδω...μην δινεις πολυ σημασια.
οκ..να ξερεις οτι εδω ειμαστε για πλακιτσα κουβεντα παρεαΜην κουραζεσαι αδερφε, εχω πάρει τις αποφασεις μου. Σημερα ειμαι εδω για να αποχαιρετησω.
οκ..να ξερεις οτι εδω ειμαστε για πλακιτσα κουβεντα παρεα