Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.314
- Πόντοι
- 26.227
Έτσι δώσε πόνο, με τι ψυχολογία να σήμερα το μεσημέρι ...
Μας "πλάκωσε" μάλλον το στούντιο... :thubsdown:
Εγώ ξέρω την Linda Leclair!Έχετε δίκιο.
Η "πόζα" είναι αλά Λίντα Μπλέρ στον 'Εξορκιστή" Ανατριχιαστικό θέαμα.
Εγώ ξέρω την Linda Leclair!
Ρε συ Ντέρτυ, τι το ήθελες το στούντιο; Αν θέλεις να πας να δεις τα ραδίκια ανάποδα για εδώ είσαι.
You chose...Συγχαρητήρια για την γνωριμία.
Αν έχει καμία φίλη, φέρτε τις από τον οίκο ευγηρίας, να τις κεράσω κάνα περγαμόντο.
Good morning Vietnam...
You chose...
Αυτόν τον κώλο κάπου τον ξέρω...Αυτό θα πάρω κουφάλες θεσσαλονικείς που έχετε τέτοια θηρία στην πόλη σας και δεν λέτε τίποτα > σε εμάς τους πτωχούς και άμοιρους χαμουτζήδες ...
Διαφωτίσετε μας παρακαλώ...Αυτό θα πάρω κουφάλες θεσσαλονικείς που έχετε τέτοια θηρία στην πόλη σας και δεν λέτε τίποτα > σε εμάς τους πτωχούς και άμοιρους χαμουτζήδες ...
Διαφωτίσετε μας παρακαλώ...
Κύριε Σιθόνιε έχετε τέτοια μωρά στην πόλη σας και περιμένετε να τη βγάλω με φοιτήτριες
Αυτό θα πάρω κουφάλες θεσσαλονικείς που έχετε τέτοια θηρία στην πόλη σας και δεν λέτε τίποτα > σε εμάς τους πτωχούς και άμοιρους χαμουτζήδες ...
Ποιάν είναι η μαντάμ;
Θα λάβετε συντόμως ινφο. Τεστάρω Δευτέρα διότι βρίσκεται σε σύντομη επίσκεψη στην πόλη μας και ενημερώνω. Πολύ όμορφη την έχετε δει υποθέτω στα μέσα ....
Αναμένω με πρεμούρα...Θα λάβετε συντόμως ινφο. Τεστάρω Δευτέρα διότι βρίσκεται σε σύντομη επίσκεψη στην πόλη μας και ενημερώνω. Πολύ όμορφη την έχετε δει υποθέτω στα μέσα ....
Χαμπάρι δεν έχω ως φαίνεται
Αναμένω με πρεμούρα...
Χαμπάρι δεν έχω ως φαίνεται