erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
τι βιβλίο μπραμπ; α να μια χαρη που θελω να μου δωκεις οσα βιβλια εχεις με δανεισμο να τα διαβασωεχω αρχισει να διαβαζω κι ενα ωραιο βιβλιο![]()
τι βιβλίο μπραμπ; α να μια χαρη που θελω να μου δωκεις οσα βιβλια εχεις με δανεισμο να τα διαβασωεχω αρχισει να διαβαζω κι ενα ωραιο βιβλιο![]()
τι βιβλίο μπραμπ; α να μια χαρη που θελω να μου δωκεις οσα βιβλια εχεις με δανεισμο να τα διαβασω![]()
ξεκινα απ αυτοτι βιβλίο μπραμπ; α να μια χαρη που θελω να μου δωκεις οσα βιβλια εχεις με δανεισμο να τα διαβασω![]()
του κανω την χαρη να βριζομεθαναι, αλλά πρέπει να του κάνεις και εσύ κάποια χάρη...![]()
τα βυζια σου κατεβαζουν γαλα τουλαχιστον ή θα πεινασεις???ηλίθιοι χθες ηταν στις ουρες για βενζινη![]()
αυτο δωστο στο ραο παο που δεν θα εχει κοχιμπα να την πεφτει στο μωρο που μπανιζει απεναντι. εμενα βρωμανε τα χνωτα μου χρονια τωραξεκινα απ αυτο
![]()
θα θρεψω τους συντροφουςτα βυζια σου κατεβαζουν γαλα τουλαχιστον ή θα πεινασεις???![]()
συντροφισσα...δωσε και σε μενα...θα θρεψω τους συντροφους![]()
συντροφισσα...δωσε και σε μενα...
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/article-2202361-14fc197a000005dc-958_634x821_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote] εσυ εισαι πλουσιος. Και όπως λεει η ιερα μας παραδοση..«Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον, ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού»
Τί είδους γιόγκα κάνεις erinal?Κάμω γιόγκα ται τσι και καποειραο αφορισμός ειναι κονδα
χεζω την ιερα μας παραδοσηεσυ εισαι πλουσιος. Και όπως λεει η ιερα μας παραδοση..«Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον, ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού»
χαθαΤί είδους γιόγκα κάνεις erinal?
Καλημέρα.
συντροφισσα...δωσε και σε μενα...
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/article-2202361-14fc197a000005dc-958_634x821_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:rolleyes: antί να πάει στην αριστερή (ξανθιά ) πήγε στην δεξιά ....πόσοι αναποδοι υπάρχουν :headbang3:
ο μπλιζ δεν χρειαζεται ταισμα..εχει περασει και την παλιοτερη κατοχη..ξερει να επιβιωνει...που ειναι ο μπλιζ ρε παιδια να τον ταισω![]()
ντροπηχεζω την ιερα μας παραδοση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον, ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού»
το χρειαζομαι ομως εγωο μπλιζ δεν χρειαζεται ταισμα..εχει περασει και την παλιοτερη κατοχη..ξερει να επιβιωνει...