eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ΣΟΚ!
http://[video]www.iefimerida.gr/sites/default/files/twitter-poseidonio.jpg[/img[/video]]
Καλημέρα!!!
φίλε ρολόι δε φοράω . Ένα κούκο στον τοίχο έχω για να μου κάνει κούκου μια φορά ανά ώρα.Για πούρα, καπνό, ρολόγια και λοιπά ακριβά προϊόντα απευθυνθείτε στον κ. brabus.
Το νήμα μας έχει τον κατάλληλο άνθρωπο για κάθε θέμα!
Εμενα μου κανει "κουκου" μια φορα το χρονο.φίλε ρολόι δε φοράω . Ένα κούκο στον τοίχο έχω για να μου κάνει κούκου μια φορά ανά ώρα.
Την λατρεύω αυτη την εβδομάδα καιρό είχα να νοιώσω οτι αναπνέω.![]()
εγω και τωρα πλουσιος ειμαι τυπισσαναι γιατι τοσο καιρο ηταν πλουσιοι...![]()
εσυ είσαι και λοου προφαιλ δεν εχεις την μυτη ψηλα εισαι αξιοπρεπηςεγω και τωρα πλουσιος ειμαι τυπισσα![]()
πες αλλη μια φορα σφηνακι στο μωρο απεναντι που το μπανιζω με τρελα60 ευρω οριο αναληψης....
1)ενα κοκτειλ στην παραλια
2)σφηνακι στο μωρο απεναντι που το μπανιζω με τρελα
3)μια αστακομακαροναδα στο ρεστοραν απεναντι
4)σπιτι για μπανακι
5)βραδυνη εξοδο (1 ποτο και 1 σεικερ)
6)σφηνακι στο μωρο απεναντι που το μπανιζω με τρελα
7)σπιτι για σεξ και υπνο
ζωη ειναι αυτη ρε πουστη μου με 60ευρω την μερα...που μας καταντησε ο πουστης ο τσιπρας...![]()
![]()
![]()
![]()
εμεις εχουμε ψηλα την μυτη και συ χαμηλα τον κωλο ;)εσυ είσαι και λοου προφαιλ δεν εχεις την μυτη ψηλα εισαι αξιοπρεπης
ειδικα ο κωλος μου ειναι ψηλα να ειναι καλα το πιλατες. Πες αλλοεμεις εχουμε ψηλα την μυτη και συ χαμηλα τον κωλο ;)
ελα να μανουριασουμε λιγο μωρη βαριεμαιειδικα ο κωλος μου ειναι ψηλα να ειναι καλα το πιλατες. Πες αλλο![]()