life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Σεις Αγιε δεν μας λειπετε και τοσο.
![]()
Να υποθεσω οτι εννοοειτε πωs αφου μπαινει στο σαιτ κι εχουμε επικοινωνια, γι αυτο δεν μαs λειπει
Πωs τα λεω ο πανεμορφοs
Σεις Αγιε δεν μας λειπετε και τοσο.
![]()
Καιρός να επανορθωσεις.Παιδια να κάνω και γω μια κατάθεση ψυχής γιατι το φέρω βαρέως νομίζω οτι πρεπει να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη απ τον εαυτό μου που τον αδίκησα και δεν έριξα στο παρελθόν στη βρώμα όσα μπινελικια της άξιζαν![]()
Τωρα με την αριστερα..........κανε τιs διορθωσειs σουΠαιδια να κάνω και γω μια κατάθεση ψυχής γιατι το φέρω βαρέως νομίζω οτι πρεπει να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη απ τον εαυτό μου που τον αδίκησα και δεν έριξα στο παρελθόν στη βρώμα όσα μπινελικια της άξιζαν![]()
Μόνο στην Ερι λείπει ο Άγιος .
Να υποθεσω οτι εννοοειτε πωs αφου μπαινει στο σαιτ κι εχουμε επικοινωνια, γι αυτο δεν μαs λειπει![]()
Πωs τα λεω ο πανεμορφοs
σωστό.Και πολύ μάλιστα.Και στον Αγιο λειπει η κα. Εριναλ.
Να τα λεμε αυτα.
ti malaka ,,( τι μαλακας) χα χα χα.Εγω έφυγα αλλα ξαναγύρισα νωρίς για να μην καταλάβετε οτι δεν σας λείπω![]()
σωστό.Και πολύ μάλιστα.
Εεεεεετσι.......Με δασκαλο τον Αριστοτελη ολα αυτα εγιναν σταση ζωηsΗ καλλιεπεια ηταν παντα γνωρισμα σας, κ. συμμαθητα!
Εεεεεετσι.......Με δασκαλο τον Αριστοτελη ολα αυτα εγιναν σταση ζωηs
Βλέπετε και οράματα?Το νικ Μικρούλα είναι κλώνος του κ. Αλεξ14 και πάντως άντρας.
Ολοι?Αν και δεν κατανοώ τον εκνευρισμό σας, μ΄ ενδιαφέρει όλοι όσοι συμμετέχουν στο νήμα να περνούν καλά!