NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
γελάτεαααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ
όταν όμως αποκαλύψει ο Άγιος ότι αυτό το σπαθί είναι στην ουσία φίδι κολοβό, θα σας κοπεί το γέλιο
γελάτεαααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ
Ολα αυτά ειναι παρενέργειες απο τις φωτογραφιες του βασιλόφρων και δεν ανησυχω θελει αντιβίωση πιπα πρωι μεσημερι βραδυ για μια βδομαδα και ολα θα πανε καλλλλαααααγελάτε
όταν όμως αποκαλύψει ο Άγιος ότι αυτό το σπαθί είναι στην ουσία φίδι κολοβό, θα σας κοπεί το γέλιο
Ολα αυτά ειναι παρενέργειες απο τις φωτογραφιες του βασιλόφρων και δεν ανησυχω θελει αντιβίωση πιπα πρωι μεσημερι βραδυ για μια βδομαδα και ολα θα πανε καλλλλααααα
ελα ντεπου να βρεις, τόσο συχνά..........
δεν πηρε την εκταση που προσδοκούσα. Τελικα ο τυπος τι ακριβως θέλει; να ρουφιανεψει τον φιλο του για τα πηδηξει το γκομενακι; η υποφερει απο αγνο ερωτα; (ισως και γκωλιγκονθ)δεν ξέρω που να ρουφιανέψω τώρα που ανοίχτηκε και το αντίστοιχο θρεντ
λέω να μετακομίσω εκεί και να με χάσετε
τι ωρα κοιμασαι δηλάδη με τις κοτες και εσυ;επίσης δεν παραδέχομαι αυτόν τον Καναζάβα γιατί κοιμάμαι νωρίς και είμαι βλάκας
ο μόνος Καναζάβα που παραδέχομαι είναι ο πρώην δάσκαλός μου στο Shotokan
Hirokazu Kanazawa
αργα κοιμασαι ..1. δεν ξέρω, δεν μπήκα στο θρεντ, μόνο απέξω πέρασα
2. Στις 1 περίπου και 6 σηκώνομαι αυτή την περίοδο
αργα κοιμασαι ..
αργα κοιμασαι ..
και τα δύο.δεν πηρε την εκταση που προσδοκούσα. Τελικα ο τυπος τι ακριβως θέλει; να ρουφιανεψει τον φιλο του για τα πηδηξει το γκομενακι; η υποφερει απο αγνο ερωτα; (ισως και γκωλιγκονθ)
Χαιρετισμούς κι από μένα δώσε στον αγαπητό τσουλουφα.
Να συμπεριλαβετε και τα δικα μουΠίνουμε το τιλιο μας στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στους Αμπελοκήπους. Έχετε τους χαιρετισμούς του.
Πίνουμε το τιλιο μας στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στους Αμπελοκήπους. Έχετε τους χαιρετισμούς του.