Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.713
Πόντοι
5.506
μπαρο για ριξε μια συνταγη για λιγκουινι ρε....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κι΄ αυτό καλό είναι ...!
URL]]

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606
Κατάστημα ψάχνει υπάλληλο για να αυτοϊκανοποιείται με μισθό 30.000 ευρώ!

Το να βρεις μία δουλειά με ικανοποιητικό μισθό αυτές τις μέρες, σίγουρα είναι δύσκολη υπόθεση, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Μία από αυτές είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες στην Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με το BBC λοιπόν, ένα sex shop στην Μεγάλη Βρετανία, αναζητεί υπάλληλο, γυναίκα προφανώς, προκειμένου να δοκιμάζει εσώρουχα, sex games και sex toys, έτσι ώστε να γράφει μετά λεπτομερείς κριτικές για τα προϊόντα αυτά.

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2017-08/bbc.jpg[/img[/URL]]
Φυσικά μιλάμε για 5ημερη εργασία, εκ των οποίων τις δύο μέρες η τυχερή θα μπορεί να δουλεύει από το σπίτι, ενώ τις άλλες τρεις θα πρέπει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να πηγαίνει στο... γραφείο.

Τα... καλά όμως δεν σταματάνε εδώ. Ο μισθός είναι 28.000 λίρες, κοινώς 30.000 ευρώ. Πάνω από 2.000 ευρώ το μήνα δηλαδή, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται η ιδιωτική ασφάλεια υγείας και η έκπτωση στο γυμναστήριο.

Δεν χρειάζεται να συμπληρώσουμε πως υπάρχει και η προβλεπόμενη άδεια, αλλά και μπόνους μέρες στην ημέρα των γενεθλίων της... τυχερής.

[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/plus/article/1126480/katastima-psahnei-ypallilo-gia-na-aytoikanopoieitai-me-mistho-30000-eyro[/URL]

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.713
Πόντοι
5.506
Κατάστημα ψάχνει υπάλληλο για να αυτοϊκανοποιείται με μισθό 30.000 ευρώ!

Το να βρεις μία δουλειά με ικανοποιητικό μισθό αυτές τις μέρες, σίγουρα είναι δύσκολη υπόθεση, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Μία από αυτές είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες στην Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με το BBC λοιπόν, ένα sex shop στην Μεγάλη Βρετανία, αναζητεί υπάλληλο, γυναίκα προφανώς, προκειμένου να δοκιμάζει εσώρουχα, sex games και sex toys, έτσι ώστε να γράφει μετά λεπτομερείς κριτικές για τα προϊόντα αυτά.

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2017-08/bbc.jpg[/img[/URL]]
Φυσικά μιλάμε για 5ημερη εργασία, εκ των οποίων τις δύο μέρες η τυχερή θα μπορεί να δουλεύει από το σπίτι, ενώ τις άλλες τρεις θα πρέπει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να πηγαίνει στο... γραφείο.

Τα... καλά όμως δεν σταματάνε εδώ. Ο μισθός είναι 28.000 λίρες, κοινώς 30.000 ευρώ. Πάνω από 2.000 ευρώ το μήνα δηλαδή, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται η ιδιωτική ασφάλεια υγείας και η έκπτωση στο γυμναστήριο.

Δεν χρειάζεται να συμπληρώσουμε πως υπάρχει και η προβλεπόμενη άδεια, αλλά και μπόνους μέρες στην ημέρα των γενεθλίων της... τυχερής.

[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/plus/article/1126480/katastima-psahnei-ypallilo-gia-na-aytoikanopoieitai-me-mistho-30000-eyro[/URL]
[/quote]
την πηρε την δουλεια η πενταγιωτισα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ιδού το έδεσμα!

kathimerini-thumb-large.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.713
Πόντοι
5.506
παντως τριτη φορα που θα ρωτησει καποιος ποιος ειμαι εγω ακριβως .....θα μαθει ακριβως

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Με πέννες βέβαια είναι η φωτο και έχει και σπαράγγια αλλά κάπως έτσι ήταν με λινγκουίνι όμως ...!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αγάπη!
Μόνο αγάπη, 'παιδιά'!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.713
Πόντοι
5.506
αλλα δεν εχετε φαει με συνταγη χαντσαμ μπαρος...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μπαρο για ριξε μια συνταγη για λιγκουινι ρε....

Τσιγάρισε κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε ελαιόλαδο, πρόσθεσε μανιτάρια όταν το κεμμύδι έχει αρχίσει να μαλακώνει,
έπειτα ρίξε την ψιλοκομμένη/τριμμένη σου ντομάτα και άσε τα να βράσουν μαζί. Αλάτι, πιπέρι, βασιλικό, και τρία μπαχάρια.
Στη σάλτσα καλό είναι να βάλεις και δυό κουταλιές ζάχαρη για να σπάσει το ξινό της ντομάτας. Αν θέλεις, προαιρετικά
βάλε μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη. Προαιρετικά επίσης, στο αρχικό τσιγάρισμα μπορείς να βάλεις και ψιλοκομμένη
πιπεριά ή ψιλοκομμένο ζαμπόν, γίνεται λίγο πιο βαρύ αλλά παίρνει ωραίο άρωμα. Στο σερβίρισμα, με τριμμένο κεφαλοτύρι Νάξου, κατά προτίμηση, ή μυζήθρα Κρήτης, πάντως μην βάζεις τίποτα τυριά που λειώνουν, αυτά τα κάνουν οι αδερφές.
Συνοδεύεται ιδανικά από ένα δροσερό Chianti. Καλή όρεξη.  :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.713
Πόντοι
5.506
Τσιγάρισε κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε ελαιόλαδο, πρόσθεσε μανιτάρια όταν το κεμμύδι έχει αρχίσει να μαλακώνει,
έπειτα ρίξε την ψιλοκομμένη σου ντομάτα και άσε τα να βράσουν μαζί. Αλάτι, πιπέρι, βασιλικό, και τρία μπαχάρια.
Στη σάλτσα καλό είναι να βάλεις και δυό κουταλιές ζάχαρη για να σπάσει το ξινό της ντομάτας. Αν θέλεις, προαιρετικά
βάλε μια σκελίδα σκόρδο ψιλοσκομμένη. Προαιρετικά επίσης, στο αρχικό τσιγάρισμα μπορείς να βάλεις και ψιλοκομμένη
πιπεριά ή ψιλοκομμένο ζαμπόν, γίνεται λίγο πιο βαρύ αλλά παίρνει ωραίο άρωμα. Στο σερβίρισμα, με τριμμένο κεφαλοτύρι Νάξου, κατά προτίμηση, ή μιζύθρα Κρήτης, πάντως μην βάζεις τίποτα τυριά που λειώνουν, αυτά τα κάνουν οι αδερφές.
Συνοδεύεται ιδανικά από ένα δροσερό Chianti. Καλή όρεξη.  :hi:
ρε ποπε εκτος απο γαματο γουστο στους ποπους,στην μουσικη εχεις και γαματο γουστο στα λιγκουινι...ρεσπεκτ

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.563
Πόντοι
25.700
παντως τριτη φορα που θα ρωτησει καποιος ποιος ειμαι εγω ακριβως .....θα μαθει ακριβως

Μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι συναγωνιστή.
Το thread, αν έχω καταλάβει καλά, έχει σκοπό να κάνουμε πλάκα, για troll και για να γουστάρουμε γενικά. Μου κάνει λοιπόν εντύπωση η απάντησή σου!
Ο βασικός κανόνας αν κάνεις πλάκα σε άλλους είναι και να δέχεσαι και την πλάκα εις βάρος σου.
Μην χάνεις το χιούμορ σου λοιπόν!
Αποφεύγω γενικά τις αντιπαραθέσεις, δεν είναι αυτός ο σκοπός της συμμετοχής μου στο bou.
Αν το thraed είναι κάτι άλλο από αυτό που έχω καταλάβει να μου το πείτε για να αποχωρήσω.
Έτσι και αλλιώς τα πιο "σοβαρά" θέματα του χώρου τα συζητάω με τους φίλους σε pm ή emails.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.713
Πόντοι
5.506
Μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι συναγωνιστή.
Το thread, αν έχω καταλάβει καλά, έχει σκοπό να κάνουμε πλάκα, για troll και για να γουστάρουμε γενικά. Μου κάνει λοιπόν εντύπωση η απάντησή σου!
Ο βασικός κανόνας αν κάνεις πλάκα σε άλλους είναι και να δέχεσαι και την πλάκα εις βάρος σου.
Μην χάνεις το χιούμορ σου λοιπόν!
Αποφεύγω γενικά τις αντιπαραθέσεις, δεν είναι αυτός ο σκοπός της συμμετοχής μου στο bou.
Αν το thraed είναι κάτι άλλο από αυτό που έχω καταλάβει να μου το πείτε για να αποχωρήσω.
Έτσι και αλλιώς τα πιο "σοβαρά" θέματα του χώρου τα συζητάω με τους φίλους σε pm ή emails.
ετσι οπως τα γραφεις ειναι....
παρεξηγησα.σορυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom