troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.713
- Πόντοι
- 5.506
καλο βολι νικΜια πολύ παθιασμένη γκόμενα, αλλά κι εγώ είχα πολλή γκάβλα και δεν το κατάλαβα........
υπάγω για πσάρεμα
σι γιου ον μαντει
καλο βολι νικΜια πολύ παθιασμένη γκόμενα, αλλά κι εγώ είχα πολλή γκάβλα και δεν το κατάλαβα........
υπάγω για πσάρεμα
σι γιου ον μαντει
μη οχι στην ντουλαπα![]()
![]()
παιρνω το ροζ φλαμιγκο και ερχομαι...
αι πεγκ γιορ παρντον σερ?μη οχι στην ντουλαπα
αι εφρειντ γιου γουιλ νοτ φαιντ πινκ φλαμινκο μπατ εναδερ πινκ μπερντ χιουμαν μπιρντ ιφ γιου αντερσταντ μι.αι πεγκ γιορ παρντον σερ?
αι εφρειντ γιου γουιλ νοτ φαιντ πινκ φλαμινκο μπατ εναδερ πινκ μπερντ χιουμαν μπιρντ ιφ γιου αντερσταντ μι.
αι εφρειντ γιου γουιλ νοτ φαιντ πινκ φλαμινκο μπατ εναδερ πινκ μπερντ χιουμαν μπιρντ ιφ γιου αντερσταντ μι.
γιου ντροπ δε λεβελ το δε φλορς σερ...γουατ α πιτυαι εφρειντ γιου γουιλ νοτ φαιντ πινκ φλαμινκο μπατ εναδερ πινκ μπερντ χιουμαν μπιρντ ιφ γιου αντερσταντ μι.
Φώτο βουτηγμένη στην ηθική βλέπω...
By the way, ολοκληρώσατε για σήμερα ή θα ξαναπάτε?
μην εισθε αδιακριτος
Εσύ τι είπαμε ότι είσαι? Για θυμησέ μου.
Η φωτο είναι μία απεικόνισις μίας πραγματικότητος ουδεμίας σχέσεως έχουσας με το νηματοθέτη.
Σήμερα ηργάσθην κοπιωδώς, ως και ο κ. Vlandis δύναται να σας επιβεβαιώσει [ εάν δεν τρολλάρει ] και εντός ολίγου θα ενσκύψω εκ νέου εις τους φακέλους μου.
Μην είσθε αδιάκριτος!
θα σου ελεγα αλλα δεν το επιτρεπει η αγγλιδα τροφος μουΕσύ τι είπαμε ότι είσαι? Για θυμησέ μου.
θα σου ελεγα αλλα δεν το επιτρεπει η αγγλιδα τροφος μου
θα σου ελεγα αλλα δεν το επιτρεπει η αγγλιδα τροφος μου
ψυχραιμα μονο...Πες μου. δεν θα της πω τίποτα.