Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Κάνει καλό sex! Απότι λέει ο αμόλυντος ...Αν γλυτώσω το εγκεφαλικό![]()
Κάνει καλό sex! Απότι λέει ο αμόλυντος ...Αν γλυτώσω το εγκεφαλικό![]()
Για ποιά μιλάτε;Κάνει καλό sex! Απότι λέει ο αμόλυντος ...
Απευθυνθείτε παρακαλώ στον αμόλυντο ... Εγώ σας θεωρώ αξιόπιστο και θα αποδεχτώ πλήρως το αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης σας!Για ποιά μιλάτε;![]()
Ευχαρίστως,εδώ είμαι λοιπόν, περιμένω οδηγίεςΑπευθυνθείτε παρακαλώ στον αμόλυντο ... Εγώ σας θεωρώ αξιόπιστο και θα αποδεχτώ πλήρως το αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης σας!
Κε αμόλυντε;Ευχαρίστως,εδώ είμαι λοιπόν, περιμένω οδηγίες![]()
Ίσως με γνωρίζετε λίγο, αλλά δεν αστειεύομαι αγαπητέ ... 'Όταν γράφω κάτι έχω στοιχεία!Δηλαδή πετάτε το γάντι;
For real?![]()
πειτε κανα κουτσομπολιο να πιουμε καφεδακι υπεροχα ..
![]()
Στο νήμα μας υπάρχει και μέλος που συζήτησε και θέμα γάμου με εργαζομένη! Τον έχω εντοπίσει, αλλά δεν τον αποκαλύπτω, εκτός και εάν προκαλέσει ...![]()
Δεν αμφιβάλλω για τη γνησιότητα του θέματος αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι θα βγει στο φανερό ο κύριος περί ου ο λόγοςΊσως με γνωρίζετε λίγο, αλλά δεν αστειεύομαι αγαπητέ ... 'Όταν γράφω κάτι έχω στοιχεία!
Σοβαρή η καταγγελία σας. Βέβαια δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Τουλάχιστον ένα 60% των μελών -- και λίγο γράφω -- κράζουν δημόσια με πολλά βαρύ στυλ και υπογείως μετατρέπονται σε μουνοπαρακαλάκηδες που τάζουν λαγούς με πετραχήλια.
Σοβαρή η καταγγελία σας. Βέβαια δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Τουλάχιστον ένα [size=20pt]60%[/size] των μελών -- και λίγο γράφω -- κράζουν δημόσια με πολλά βαρύ στυλ και υπογείως μετατρέπονται σε μουνοπαρακαλάκηδες που τάζουν λαγούς με πετραχήλια.
Καλά εσύ και στο 5% μέσα θα ήσουν.Μήπως είσθε πολύ επιεικής;;;;;;
Δέν τα λές καλά 95% είναι οι άσχημοι.5% ειναι και οι ομορφοι...
yperoxaπειτε κανα κουτσομπολιο να πιουμε καφεδακι υπεροχα ..
![]()
Απαγορευονται τα γκρικλις γραψε γουντερφουλyperoxa![]()