sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
Οι κλώνοι γαμάνε και οι ορίτζιναλ τους βρίζουν τάχα μου τάχα μουπαλιογεροι ..τι κανετε ρε σεις ?
Γαμαει κανενας η το κλεισατε ???
Οι κλώνοι γαμάνε και οι ορίτζιναλ τους βρίζουν τάχα μου τάχα μουπαλιογεροι ..τι κανετε ρε σεις ?
Έχεις φτιάξει σούπερ ντούπερ ερωτική φωλιά, σωστά! Έ,Σας γράφω από το γραφείο μου, που καμμιά σχέση δεν έχει με το γαμιστρώνα του πορνοθέτη!
παλιογεροι ..τι κανετε ρε σεις ?
Ο Νηματοθέτης και ο Βλαντής το έχουν ψηλά το κατάρτι.παλιογεροι ..τι κανετε ρε σεις ?
Ο Νηματοθέτης και ο Βλαντής το έχουν ψηλά το κατάρτι.
Ευγε στον κ. Vlandis!
Ευγε και στους δυο
Ψιτ παιδι
επειδή θα λειψω 2-3 μερες στην αλλοδαπή
φρονιμοι εδώ ενταξει ???
Τώρα... έπιασες από κούπες. Μείνε (αν)ήσυχος!Ψιτ παιδι
φρονιμοι εδώ ενταξει ???
Ψιτ παιδι
φρονιμοι εδώ ενταξει ???
Ο νηματοθέτης γνωρίζει που θα υπάξετε και τι έχετε κατά νου να κάνετε...![]()
Τώρα... έπιασες από κούπες. Μείνε (αν)ήσυχος!
Λοιπόν, για να μην παίζουμε. Έπεσε τέτοια πιρφορίαση, πολλαπλά long meetings, alcohol abuse, γλυκόλογα, υποσχέσεις κλπ που η κοπέλα σκέφτηκε ότι εδώ είμαστε! Και έριξε την πρόταση! Το μέλος βέβαια, καθότι τα τελευταία χρόνια έχει το ακαταλόγιστο και μυαλοφυγοδικεί, άρχισε τα μανιαμούνια και παρατρίχα γλύτωσε την εκπαραθύρωση από το πολυώροφο ξενοδοχείο. To βρισίδι βέβαια το λούστηκε!Η μεσκαλίνη (MESC) με τη χημική ονομασία 2-(3,4,5-τριμεθοξυ-β-φαιναιθυλαμίνη), είναι ένα ψυχοδηλωτικό αλκαλοειδές της κατηγορίας των φαιναιθυλαμινών με μακρά ιστορία χρήσης από τους ανθρώπους.
Πάρε και το αφεντικό στις πουτάνες και πες του να γράψει και κριτική μετά!Δυστυχως θα εχουμε μονο παθητικη συμετοχη στο επερχομενο ταξιδι
μεταφραση ..θα μας ξεκολιασει το αφεντικο
Ώρέ που πάμε,πού πάμε;...Λοιπόν, για να μην παίζουμε. Έπεσε τέτοια πιρφορίαση, πολλαπλά long meetings, alcohol abuse, γλυκόλογα, υποσχέσεις κλπ που η κοπέλα σκέφτηκε ότι εδώ είμαστε! Και έριξε την πρόταση! Το μέλος βέβαια, καθότι τα τελευταία χρόνια έχει το ακαταλόγιστο και μυαλοφυγοδικεί, άρχισε τα μανιαμούνια και παρατρίχα γλύτωσε την εκπαραθύρωση από το πολυώροφο ξενοδοχείο. To βρισίδι βέβαια το λούστηκε!
Αν υπάρχουν αμφιβολίες για τα γραφόμενα μου, προτείνω ένα αξιόπιστο μέλος να την επισκεφθεί. Θα αναφέρει το νικ του μέλους - γαμπρού και από την αντίδραση της κοπέλας θα κρίνει. Αν λέω σαχλαμάρες θα πληρώσω εγώ τη βίζιτα. Αν όχι, τότε ο υποκριτής θα πληρώσει τη βίζιτα του αξιόπιστου μέλους και άλλη μια δική μου! Fair enough ...
Όχι τίποτε άλλο αλλά κάνει και μαθήματα... :S Αυτό έχω να πω μόνο!Λοιπόν, για να μην παίζουμε. Έπεσε τέτοια πιρφορίαση, πολλαπλά long meetings, alcohol abuse, γλυκόλογα, υποσχέσεις κλπ που η κοπέλα σκέφτηκε ότι εδώ είμαστε! Και έριξε την πρόταση! Το μέλος βέβαια, καθότι τα τελευταία χρόνια έχει το ακαταλόγιστο και μυαλοφυγοδικεί, άρχισε τα μανιαμούνια και παρατρίχα γλύτωσε την εκπαραθύρωση από το πολυώροφο ξενοδοχείο. To βρισίδι βέβαια το λούστηκε!
Αν υπάρχουν αμφιβολίες για τα γραφόμενα μου, προτείνω ένα αξιόπιστο μέλος να την επισκεφθεί. Θα αναφέρει το νικ του μέλους - γαμπρού και από την αντίδραση της κοπέλας θα κρίνει. Αν λέω σαχλαμάρες θα πληρώσω εγώ τη βίζιτα. Αν όχι, τότε ο υποκριτής θα πληρώσει τη βίζιτα του αξιόπιστου μέλους και άλλη μια δική μου! Fair enough ...
Υποψήφιος πραγματογνώμονας;Ώρέ που πάμε,πού πάμε;...![]()
Από μπλα μπλα και υποδείξεις, η ειδικότης του!Όχι τίποτε άλλο αλλά κάνει και μαθήματα... :S Αυτό έχω να πω μόνο!
Αν γλυτώσω το εγκεφαλικόΥποψήφιος πραγματογνώμονας;