The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.395
- Πόντοι
- 25.467
Θα προχώρησει σε διαγραφές μόλις επιστρέψει!
Αυτό είναι σίγουρο.
Καλό θα ήτο βέβαια να ξεκινήσει διαγράφοντας τον εαυτό του, αλλά φευ...
Θα προχώρησει σε διαγραφές μόλις επιστρέψει!
Εδώ πάντως θα τον χρειαστεί ένα απινιδωτή...Ο γεροντολόγος του έχει συστήσει ιαματική θεραπεία για τους ρευματισμούς και την άλλη εβδομάδα.
πρεπει να ετοιμάσω κάτι για βραδυνό, επανερχομαι σε λιγο ...
φελιζόλ... τίποτε πιο αλαφρύ απ'αυτόΕπειδή είναι ήδη προχωρημένη η ώρα, προτιμήσεις κάτι ελαφρύ.
Κάνα χταπόδι στιφάδο για παράδειγμα.
Ποικιλία θαλασσινών και φέρτε μπύρες.Επειδή είναι ήδη προχωρημένη η ώρα, προτιμήστε κάτι ελαφρύ.
Κάνα χταπόδι στιφάδο για παράδειγμα.
Αυτό είναι σίγουρο.
Καλό θα ήτο βέβαια να ξεκινήσει διαγράφοντας τον εαυτό του, αλλά φευ...
Περαστικά σας...augmentine?με πυωδη αμυγδαλητιδα δύσκολα όλα τα παραπάνω, μια σούπα και αυτή χλυαρή.![]()
Με σουπιτσα την βγαζεις; :-με πυωδη αμυγδαλητιδα δύσκολα όλα τα παραπάνω, μια σούπα και αυτή χλυαρή.![]()
Εδώ πάντως θα τον χρειαστεί ένα απινιδωτή...
Ούτε βραχυκυκλωμένος ηλεκτρικός δονητής στο ρουθούνι δεν τον σώζει...
για μέρες, και μου την αλλάξανε σε Dalacin C γιατι δεν με βοηθουσε όσο επρεπε.Περαστικά σας...augmentine?
γάματα φίλε Zebu.Με σουπιτσα την βγαζεις; :-
Μα πως αρπάξατε τέτοια μόλυνση καλοκαιριάτικα;Μήπως επιδοθήκατε σε αθέμιτη λειχία;για μέρες, και μου την αλλάξανε σε Dalacin C γιατι δεν με βοηθουσε όσο επρεπε.
Ρε παίχτη τα χλαμύδια αμυγδαλίτιδα τα βάφτισες? :Sγια μέρες, και μου την αλλάξανε σε Dalacin C γιατι δεν με βοηθουσε όσο επρεπε.
γι αυτό έχει την ομορφιά του αυτό το νήμα γιατί η φαντασία οργιάζειΡε παίχτη τα χλαμύδια αμυγδαλίτιδα τα βάφτισες? :S
Το κυριότερο είμαστε όλοι γιατροί,αμέσως να σου δώσουμε λύση και φάρμακο,εδώ μέσα έχω κάνει το αγροτικό μου.γι αυτό έχει την ομορφιά του αυτό το νήμα γιατί η φαντασία οργιάζει![]()
![]()
![]()