Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.435
- Πόντοι
- 28.246
Η ερι θα παρει το νημα να ξες
Η ερι θα παρει το νημα να ξες
εισαστε πολυ υποπτος κυριε καρελιαγια να το παει που; ο τρέχων νηματοθέτης το ξέρει;
Γιωργο δινει γκομενες και 50 ευρω η εριγυναικα δεν το παιρνει το νημα ξεχαστε το
Το ξερει γι αυτο και σκιαζεται. Θα τον εξαφανισουμε τον μπλε. Ερη γερα, παρε τα κλειδισ!για να το παει που; ο τρέχων νηματοθέτης το ξέρει;
Κουμπαρε γιωργο απο κοντα τον κυριο καρελια.. Ξαναπαρε τον θειοτολμώ να ομολογήσω πως συμφωνώ κε Τρουμπάκη
Μπορώ να πάρω και εγώ τον αξιοτιμο κο νηματοθέτη. Η αλήθεια είναι πως το κάναμε μπουρδέλο το νήμαΚουμπαρε γιωργο απο κοντα τον κυριο καρελια.. Ξαναπαρε τον θειο
Το παραμπουρδελαψαμε θελετε να πειτε. Ηταν που ηταν ταλαιπωρημενο, το κακο παραγινε. Βλεπω τον νηματοθετη να τον χτυπαει εγκεφαλικο και εμφραγμα ταυτοχροννα μολις επιστρεψει.Μπορώ να πάρω και εγώ τον αξιοτιμο κο νηματοθέτη. Η αλήθεια είναι πως το κάναμε μπουρδέλο το νήμα
Ποτέ δεν ήταν καλύτερο το νήμα! Το μπουρδέλο έχει οργάνωση!Μπορώ να πάρω και εγώ τον αξιοτιμο κο νηματοθέτη. Η αλήθεια είναι πως το κάναμε μπουρδέλο το νήμα
Θα προχώρησει σε διαγραφές μόλις επιστρέψει!Το παραμπουρδελαψαμε θελετε να πειτε. Ηταν που ηταν ταλαιπωρημενο, το κακο παραγινε. Βλεπω τον νηματοθετη να τον χτυπαει εγκεφαλικο και εμφραγμα ταυτοχροννα μολις επιστρεψει.
Θα βγει σχετικο αμπερ αλερτ γιατι θα χαθει ο παλιογεραςπότε επιστρέφει;
Ο γεροντολόγος του έχει συστήσει ιαματική θεραπεία για τους ρευματισμούς και την άλλη εβδομάδα.πότε επιστρέφει;