colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
να σαι καλά μανΣας ευχαριστω που αναλαβατε τη πατροτητα μου.
να σαι καλά μανΣας ευχαριστω που αναλαβατε τη πατροτητα μου.
Παμε στοιχημα;Φρονώ ότι δεν θα συναντηθούμε.
Ακόμη κοιμάστε;
Καλημέρα, ω λείψανα!
Εγώ παρακολουθούσα πως αδειάζει μια φιάλη magnum ροζέ αφρώδους, ο Άγιος εκτιμώ ότι απολάμβανε το τράβηγμα ενός maduro Αβάνας και ο dirty μάθαινε την οικιακή παστρικιά του πως να φτιάχνει croissants au beurre ...
Close enough, ο Χάρυ έχει αλλεργία στο ποδόσφαιρο παιδιόθεν, ο Χάρυ δεν ασχολείται με αθλήματα της μάζας >και των φυλών των εδώδιμων και μη κανιβάλων
.
Καλώς τον.
Φαίνεται ότι σεις θα προοδεύσετε στο παρόν νήμα σε αντίθεση με κάτι άλλους τεμπέληδες εδώ μέσα.
Καλημέρα, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι δείγμα προόδου και όχι προχωρημένων γηρατιών ... :S
Πρόοδος είναι.
Σας διαβεβαιώ!
Προτιμάτε να περνάτε τα 2/3 του 24ωρου στο κρεβάτι σαν τον κ. Vlandis;
Αν επιθυμείτε να περάσετε καλά με την κυρία συστηθείτε ως φίλος του πορνοθέτη. Satisfaction guaranteed!Απόσπασμα από την κριτική της Cinzia, ΑΛΗΘΕΣ και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ η οποία έχει σταθερό επίπεδο υπηρεσιών επί σειράς χρόνων!!!
"Περισσότερο γράφω για να διαβάσουν όλα τα γραφεία ή οι λοιπές "ανεξάρτητες", όλος αυτός ο συρφετός των βλαχαδερών, ανιερωτικών, λαμόγιων και αντιεπαγγελματιών που μας έχουν κατακλύσει και απαιτούν να λαμβάνουν σεβαστά ποσά παρέχοντας υπηρεσίες της πλάκας. Αγαπητοί μου απευθυνθείτε στην Cinzia για ένα σεμινάριο ,δε θα βγείτε χαμένοι στο τέλος θα ξέρετε τι διάολο ζητάμε όλοι μας από μια συνάντηση αυτού του είδους."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρομοίως αγαπητέClose enough, ο Χάρυ έχει αλλεργία στο ποδόσφαιρο παιδιόθεν, ο Χάρυ δεν ασχολείται με αθλήματα της μάζας >και των φυλών των εδώδιμων και μη κανιβάλων
.
Αν επιθυμείτε να περάσετε καλά με την κυρία συστηθείτε ως φίλος του πορνοθέτη. Satisfaction guaranteed!![]()
![]()
![]()
Καλή σας ημέρα αγαπητέ! Δουλειά στο γραφείο να υποθέσω; Γιατί το συνεταιράκι σας παίρνει και στο σπίτι ...Καλημέρα, κύριε!
Καλή σας ημέρα αγαπητέ! Δουλειά στο γραφείο να υποθέσω; Γιατί το συνεταιράκι σας παίρνει και στο σπίτι ...
Θα σας δω στο πλοίοΌλβιος ο κ. Χάρης, που 'απολαμβάνει' την ζωή του ως και υμείς άλλωστε πράττετε σχεδόν καθημερινώς, γεγονός ήδη γνωστόν στους παρακολουθούντες τις εργασίες του νήματος έστω και εκ του μακρόθεν.
Ο δύσμοιρος νηματοθέτης είναι δυστυχώς από νωρίς στο γραφείο επειδή έχει όγκο εργασίας, που πρέπει να διεκπεραιωθεί αφού σήμερα αναχωρεί εις διακοπάς [ θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην διάρκεια της μέρας ]. Απλά είναι τα πράγματα.