baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.040
- Πόντοι
- 6.035
Πώς γράφετε η ινσουλίνη?Καλησπέρα ανεψιέ!
Πώς γράφετε η ινσουλίνη?Καλησπέρα ανεψιέ!
Ινσουλίνη.Πώς γράφετε η ινσουλίνη?
αυτο δεν ειναι καφες ρε γιωργο.μιλκσεικ ειναι.μπαρος πινω φραπε γλυκο με γαλα
γ αυτο το πινεις το πετιμεζι με γαλαδεν καπνιζω tomahok
Δεν είμαι σίγουρος, αν τον ίδιο ενθουσιασμό μοιράζεται και η εργαζόμενη Cinzia για το άτομο σας. Θα θέλατε λίγο να μας διαφωτίστε;Ανηρτηθη εξαίρετος κριτική για την εργαζόμενη Cinzia. Ο νηματοθετης ενθουσιάστηκε και έστειλε σχετικό σχόλιο![]()
Υπάρχουν και χειρότερα καπουτσίνο με νιφάδες σοκολάτας μην μιλήσω για φρεντουτσίνο τσοκοτσίνο και λοιπά φλωριτσίνο.γ αυτο το πινεις το πετιμεζι με γαλα![]()
εφαγα και προβειο γαστρα ξυλοφουρνο
περιττο να σου πω οτι οι καλυτεροι λουκουμαδες που εφαγα,ηταν οι πατατες στο προβειο..
Εγώ παρακολουθούσα πως αδειάζει μια φιάλη magnum ροζέ αφρώδους, ο Άγιος εκτιμώ ότι απολάμβανε το τράβηγμα ενός maduro Αβάνας και ο dirty μάθαινε την οικιακή παστρικιά του πως να φτιάχνει croissants au beurre ...Ο νηματοθετης παρακολουθεί τον Π.Α.Ο.Κ. τώρα.
Οι κ.κ. Vlandis, The Saint & Harry τον ΠΑΟ.
μην τολμησειςΕιμαι κλωνος. Αν ποτε συναντηθουμε θα σας αποκαλυψω ποιανου
.![]()
περιττο να σου πω οτι οι καλυτεροι λουκουμαδες που εφαγα,ηταν οι πατατες στο προβειο..
Εγώ παρακολουθούσα πως αδειάζει μια φιάλη magnum ροζέ αφρώδους, ο Άγιος εκτιμώ ότι απολάμβανε το τράβηγμα ενός maduro Αβάνας και ο dirty μάθαινε την οικιακή παστρικιά του πως να φτιάχνει croissants au beurre ...
Σας ευχαριστω που αναλαβατε τη πατροτητα μου.μην τολμησεις