Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
πες τα, για πσαραδες δεν ειπε
Ακριβώς, διότι ψαράδες ήσαν και οι μαθητές του Χριστού, δηλαδή Άγιοι και άδολοι άνθρωποι...
πες τα, για πσαραδες δεν ειπε
Εγώ στην κατάσταση μου δεν μπορώ να κάνω πολλές επιλογές
Η ψηφοφορία μας δεν πάει καλά ούτε για τους βόρειους ούτε για τους νότιους.
Βέβαια είναι ακόμη αρχή.
Ακριβώς, διότι ψαράδες ήσαν και οι μαθητές του Χριστού, δηλαδή Άγιοι και άδολοι άνθρωποι...
Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό, όπως τόσες άλλες κρίσεις! Παππούδια ενωμένα, ποτέ νικημένα!
Και σεις αλιεύς δεν είστε;
και μοναχοφαηδες συμφωνα με τη ψηφοφορια απο οτι βλεπω
Τώρα δεν αντέχω να πω ότι στην πραγματικότητα ο Χριστιανισμός θα έπρεπε να ονομάζεται Παυλικανισμός από τον άδολο άνθρωπο Saul/Σαύλο (όχι τον δικό μας στο νήμα)
Αυτό βλέπω αγαπητέ φίλε, όπως ο ίδιος λέει, εδώ είναι το νήμα της αλήθειας...Καλησπέρα και σε εσάς κύριε! Ο νηματοθέτης το έχει παραγαμήσει, δεν αποτελεί έκπληξη!
Αυτό βλέπω αγαπητέ φίλε, όπως ο ίδιος λέει, εδώ είναι το νήμα της αλήθειας...
Γιατί μαζλι θα την πάρετε?Θα προσέχουμε.
Τώρα δεν αντέχω να πω ότι στην πραγματικότητα ο Χριστιανισμός θα έπρεπε να ονομάζεται Παυλικανισμός από τον άδολο άνθρωπο Saul/Σαύλο (όχι τον δικό μας στο νήμα).
Γιατί μαζλι θα την πάρετε?
Εγώ έβγαλα το συμπέρασμα από τα δικά σας γραφόμενα...Μην πιστεύετέ τις ανοησίες που κατά κύριο λόγο εκστομίζουν οι κ.κ. Vlandis&Zebu.
Κατά τα λοιπά συγχαρητήρια για την μελέτη των σελίδων μας. Είσθε εξαίρετος!
:SΚαι τι σας νοιάζει εσάς τι θα κάνουμε εμείς.
Εγώ έβγαλα το συμπέρασμα από τα δικά σας γραφόμενα...
Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά