blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Η πληροφορία μου ήρθε αργά χθες το βράδυ.
Τούτο δεν αναιρεί την ιδιότητά σας ως όνος. Άλλωστε οι όνοι φημίζονται ότι είναι καλοί επιβήτορες!
Η πληροφορία μου ήρθε αργά χθες το βράδυ.
Τι κυναιδος (με τη καλη εννοια) που ειστε??Τούτο δεν αναιρεί την ιδιότητά σας ως όνος. Άλλωστε οι όνοι φημίζονται ότι είναι καλοί επιβήτορες!
Με τη κυρια (ετων 42 παρακαλω- προσεχης στοχος) συνομιλουμε καθημερινα στο Λαιν.
"Ειμαι γρια και ασχημη για εσενα" μου λεει συνεχως.
https://[URL unfurl="true"]www.thaifriendly.com/p/2017-07/Duangnapa31/fd2e50f699c9d5e3c3156196b4e46784-big.jpg[/img[/URL]]
Αχ, Ταυλανδη, γι αυτο εχω κολλησει.
[/quote]
:worship: :worship: :worship:
Σε πμ σας έχω γνωστοποιήσει τον ρουφιανο, κύριε!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κύριοι... Όντως, οι ρουφιάνοι σας, που καρφώσανε τα γενέθλιά μου, έκανα καλή δουλειά...
Δεν είχα καμία αμφιβολία για τις πηγές σας αγαπητέ... Είναι πάντα καλά πληροφορημένες και αξιόπιστες...Σε πμ σας έχω γνωστοποιήσει τον ρουφιανο, κύριε!
Είσαι και συνζωδιακός μου!Δεν είχα καμία αμφιβολία για τις πηγές σας αγαπητέ... Είναι πάντα καλά πληροφορημένες και αξιόπιστες...
Τι κυναιδος (με τη καλη εννοια) που ειστε??
Οι άλλοι ( π.χ. οι κ.κ. Zebu, Vlandis κ.α. ) συνουσιάζονται, και ο νηματοθετης ούτε για τα γενέθλια των μελών ενημερώνεται...ομιλούν με μιλφ και προλειαίνουν το έδαφος για το υπερατλαντικό τους
Με τη κυρια (ετων 42 παρακαλω- προσεχης στοχος) συνομιλουμε καθημερινα στο Λαιν.
"Ειμαι γρια και ασχημη για εσενα" μου λεει συνεχως.
[img width=500 height=
Αχ, Ταυλανδη, γι αυτο εχω κολλησει.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Χρόνια πολλά στον κύριο ΑΙΔΙΟΛΕΙΧΟ, τα καλύτερα για σας!
Διάβαζα γύρω στις 30 σελίδες, ουφ, χαμός έγινε...
Ο κύριος νηματοθέτης είχε τετ α τετ με θηλυκό;
Καλησπέρα και σε εσάς κύριε! Ο νηματοθέτης το έχει παραγαμήσει, δεν αποτελεί έκπληξη!Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Ο κύριος νηματοθέτης είχε τετ α τετ με θηλυκό;
Μπα... Αυτές είναι απαγορευμένες στ'ασεις για την ηλικία τουtete a tete δε θα το΄λεγα ίσως κάτι σε πισωκολλητό να είναι πιο ταιριαστό
tete a tete δε θα το΄λεγα ίσως κάτι σε πισωκολλητό να είναι πιο ταιριαστό