blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.014
- Πόντοι
- 26.096
Είπα, πανεύκολο! Εσείς που είστε και παρατηρητικός ...
Ο κ. Excalibur;
Είπα, πανεύκολο! Εσείς που είστε και παρατηρητικός ...
εγω πλατσουριζω με το βασιλοφρονα
αφου τον εχω βαλει στο βρακι μου. δεν ξερετε τι γλυκο που ειναιΟ σύζυγός σας είναι αγενέστατος. Ούτε μία καλημέρα μας λέει πλέον .. Μας έχει εγκαταλείψει.
απο μακρυα χανω . Αν με δειτε απο κονδα θα ξετρελαθείτεπου είσαστε εδώ?
Να υποθέσω όλα αυτά απότι έχετε ακούσει από γνωστούς σας ... Διότι ως μόνιμος κάτοικος της συμπρωτεύουσας, τι δουλειά έχετε στο υπόγειο parking του εν λόγω ξενοδοχείου;Καθόλου άβολο. Και επιπλέον έχει υπόγειο πάρκινγκ με δικό του ασανσέρ. ;)
Κουίζ: Ποιο βρωμερό μέλος του νήματος, εν ώρα εργασίας, πλατσουρίζει στην παραλία με τρυφερή συντροφιά;
Πανεύκολο ...
γεια σπυ βλουβλουδακι μας. Ο κυριος μπλιζ τα ακουσε απο ενα φιλο του οποιου ο κουμπαρος ειχε ενα γνωστο που δουλευε εκειΝα υποθέσω όλα αυτά απότι έχετε ακούσει από γνωστούς σας ... Διότι ως μόνιμος κάτοικος της συμπρωτεύουσας, τι δουλειά έχετε στο υπόγειο parking του εν λόγω ξενοδοχείου;
βρωμερό κιόλας???
Να υποθέσω όλα αυτά απότι έχετε ακούσει από γνωστούς σας ... Διότι ως μόνιμος κάτοικος της συμπρωτεύουσας, τι δουλειά έχετε στο υπόγειο parking του εν λόγω ξενοδοχείου;
Ο κ. [ dirty ] Harry ...
γεια σπυ βλουβλουδακι μας. Ο κυριος μπλιζ τα ακουσε απο ενα φιλο του οποιου ο κουμπαρος ειχε ενα γνωστο που δουλευε εκει
Αγαπητή Έρι, τον Μπλιζ τον γνωρίζουν μέχρι και οι γλάροι σε αυτό το ξενοδοχείο, όπως μας εξομολογήθηκε σε κριτική του.γεια σπυ βλουβλουδακι μας. Ο κυριος μπλιζ τα ακουσε απο ενα φιλο του οποιου ο κουμπαρος ειχε ενα γνωστο που δουλευε εκει
δεν πήγαινε το μυαλό μου...
Αν εννοείς τη Gyuzel αυτή μετακόμισε πλέον εκεί από το Πόρτο. Για την "μια", αν αντιλήφθηκα σωστά, μόνιμα εκεί είναι.
Λίγο άβολο του Ιβάν και πιο δύσκολο parking.
Ο κ. Excalibur;
Αγαπητή Έρι, τον Μπλιζ τον γνωρίζουν μέχρι και οι γλάροι σε αυτό το ξενοδοχείο, όπως μας εξομολογήθηκε σε κριτική του.
αγαπητε μου βλου βλου . Οσο ξερω εγω τον μπλιζ δεν τον ξερει ο κοσμος ολος μαζι.. Οποτε μην μου μιλατε για την γνωριμια του με γλάρους ως επιχειρημα. χαχαχαχχαχαχ Αποδειξεις εχουτε; η πεταμε λασπη;Αγαπητή Έρι, τον Μπλιζ τον γνωρίζουν μέχρι και οι γλάροι σε αυτό το ξενοδοχείο, όπως μας εξομολογήθηκε σε κριτική του.