NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
θενκς φιλαρακι και του χρονου στα δικα σου
ως του χρόνου μπορει να βλεπω τα ραδικια αναποδα
θενκς φιλαρακι και του χρονου στα δικα σου
Μέχρι τότε όμως βλέπεις κοριτσάκια ανάποδα ...ως του χρόνου μπορει να βλεπω τα ραδικ1α αναποδα
σιγα ρε...θα πσαρεβουμε παλι η φαναστικ,εσυ,εγω και η δικια σουως του χρόνου μπορει να βλεπω τα ραδικ1α αναποδα
Τότε αγάπη μου κάνε εσυ τη μοιρασιά που τους ξέρεις και γνωρίζεις και τις φίλες μου.ενταξει κουκλα μου....φαντασου μεχρι και αυτον συμπαθω.ειναι καλα παιδια εδω
Μέχρι τότε όμως βλέπεις κοριτσάκια ανάποδα ...
Εσύ τι θα πεις δηλαδή; Ότι με έβλεπες από μακριά, από τη τζαμαρία του δωματίου του ξενοδοχείου σου ...
Έμενα, γι αυτό γνωρίζω για τη θέα ...Να ερθεις να μενουμε στο ιδιο ..το δικο σου δεν εχει θεα
αν και σκέφτομαι πολύ σοβαρα να μετακομισω στου Ιβαν ...
( αρχισαν τους ελεγχους στην εισοδο και σπαζομαι )
Έμενα, γι αυτό γνωρίζω για τη θέα ...
Διαθέτει και εσωτερικό τουρισμό ...ναι με τα ποδια πας να δεις τα αξιοθέατα ...
Διαθέτει και εσωτερικό τουρισμό ...
Εσύ τι θα πεις δηλαδή; Ότι με έβλεπες από μακριά, από τη τζαμαρία του δωματίου του ξενοδοχείου σου ...
Τότε αγάπη μου κάνε εσυ τη μοιρασιά που τους ξέρεις και γνωρίζεις και τις φίλες μου.
Κουίζ: Ποιο βρωμερό μέλος του νήματος, εν ώρα εργασίας, πλατσουρίζει στην παραλία με τρυφερή συντροφιά;
Πανεύκολο ...
Αν εννοείς τη Gyuzel αυτή μετακόμισε πλέον εκεί από το Πόρτο. Για την "μια", αν αντιλήφθηκα σωστά, μόνιμα εκεί είναι.μπα μαλακιες ..( με εξαιρεση μια ) αντε και άλλη μια αν βρει δωματιο ( για καλες μιλαμε τωρα )
αλλα ποιο τουριστικό είναι του Ιβαν
δεν ξερω τι θα γινει τωρα μετα την ανακαίνιση ( αν ανεβασει τιμες προβλεπω να φευγουν και να πανε η στο Πορτο η στα παραβαρδαρια
Είπα, πανεύκολο! Εσείς που είστε και παρατηρητικός ...Για πείτε ...
Για να τον αναλάβει η μονομελής επιτροπή πειθαρχικού ελέγχου του νήματος!
Αν εννοείς τη Gyuzel αυτή μετακόμισε πλέον εκεί από το Πόρτο. Για την "μια", αν αντιλήφθηκα σωστά, μόνιμα εκεί είναι.
Λίγο άβολο του Ιβάν και πιο δύσκολο parking.