blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.515
- Πόντοι
- 26.316
Ο νηματοθέτης μήπως γρασσάρει τη Μαρί ;;;;
Εδώ και μέρες σας έχει κολλήσει αυτό.
Είπαμε: Όχι.
Πήγα, έγραψα κριτική. Φτάνει. Το 2018 θα επιλέξω άλλη.
Ο νηματοθέτης μήπως γρασσάρει τη Μαρί ;;;;
Άσε μας ρε... γρασσαδόρε.Εδώ και μέρες σας έχει κολλήσει αυτό.
Εδώ και μέρες σας έχει κολλήσει αυτό.
ναι ..ασε που ακριβηνε , μη πας
καντης embargo
σοφον το σαφεςΕδώ και μέρες σας έχει κολλήσει αυτό.
Όποια πήρε θετική κριτική από τον Γρασσαδόρο, ανέβασε μετά κατευθείαν την ταρίφα...ναι ..ασε που ακριβηνε , μη πας
καντης embargo
Α, ναι;
Ανέβασε τιμή; Στα πόσα είναι τώρα;
Όποια πήρε θετική κριτική από τον Γρασσαδόρο, ανέβασε μετά κατευθείαν την ταρίφα...
Στα λόγια μου έρχεσαι... By the way, το βράδυ θα δοκιμάσω αυτό το μωράκι . Πολύ όμορφη φαίνεται στις φωτο και κάτι μου λέει ότι είναι too good to be trueΕγώ την είχα πάρει στα 160 και τώρα βλέπω ότι είναι στα 180 ...
εσυ ηταν παλια ομωςΕγώ την είχα πάρει στα 160 και τώρα βλέπω ότι είναι στα 180 ...
Στα λόγια μου έρχεσαι... By the way, το βράδυ θα δοκιμάσω αυτό το μωράκι . Πολύ όμορφη φαίνεται στις φωτο και κάτι μου λέει ότι είναι too good to be true
Στα λόγια μου έρχεσαι... By the way, το βράδυ θα δοκιμάσω αυτό το μωράκι . Πολύ όμορφη φαίνεται στις φωτο και κάτι μου λέει ότι είναι too good to be true
Θα δείξει. Το πολύ - πολύ, αν διαπιστώσω αναντιστοιχία μεταξύ φωτογραφιών και πραγματικότητας, να φύγω. Πάντως είναι ακριβή...Άφθονες φωτογραφίς και πολύ φωτοσόπ. Σε κάθε θεματική από τις φωτογραφίες λες και είναι άλλη κοπέλα ... Καλή τύχη!
εγω θα σου ελεγα να μην πεταξεις τα ωραία σου ευρουλακια
Υπερτιμημένη
Θα δείξει. Το πολύ - πολύ, αν διαπιστώσω αναντιστοιχία μεταξύ φωτογραφιών και πραγματικότητας, να φύγω. Πάντως είναι ακριβή...
Δεν είμαι τρελός, κύριε. γεννήθηκα τρελός..Τώρα είδα ότι ζητάει 300 / ώρα;
Τρελός είσθε; Θα πάτε να δώσετε τόσα χρήματα και μάλιστα με ψεύτικες φωτογραφίες;;;
Την ξεκοκάλισες κι αυτή γερομπισμπίκη;;;;αν σου πω ότι μου ζηταγε να την ψηφισω στο ΕΝ για να ανεβει στη λιστα θα σου αλαξω γνωμη η όχι
σιγα ποια είναι και θελει 300 + 50 για CIM
ΕΛΕΟΣ μωρη παλιο λινατσα
Την ξεκοκάλισες κι αυτή γερομπισμπίκη;;;;
Για λέγε...