blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
μπες μεσα κανει ζεστη....και βαλε και την ζακετα σου
μπες μεσα κανει ζεστη....και βαλε και την ζακετα σου
εισθε σοφος
εισθε σοφος
Ο νηματοθέτης [ ακόμη και όταν τον πλησίαζαν τα θήλεα ] ουδέποτε επέλεξε νεανίδας. Κατά συνέπεια αυτό δεν ισχύει. Μήπως είναι προσχέδιο της δικής σας τελευταίας κατοικίας;
Τα πεπραγμένα σας μαλον περι του αντιθέτου ομιλουν
ο υποφαινόμενος είναι δηλωμενός MILFολάτρης και βυζολάγνος και ουδέποτε ασχοληθηκε με αβγαλτα χαζογκομενοπιπινακια ...
καταλάβατε ?????
That makes two of us!
παρακαλω να μου υποδείξετε εστω και ένα χαζοπιπινακι που ασχοληθηκα
Ίσως να μην το φαντάζεστε, αλλά εμείς το γραφείο μας το έχουμε για να εργαζόμαστε κύριε και όχι για να ![size=40pt]Βεβαίως θα κάνει μία σύνδεση από το δωμάτιό του μόλις τελειώσει το λουτρό του αλλά μετά και πάλι θα εξαφανισθεί για μία ώρα και ίσως και λίγο παραπάνω... [/size]
Ίσως να μην το φαντάζεστε, αλλά εμείς το γραφείο μας το έχουμε για να εργαζόμαστε κύριε και όχι για να !
Ίσως να μην το φαντάζεστε, αλλά εμείς το γραφείο μας το έχουμε για να εργαζόμαστε κύριε και όχι για να !
Δεν τυγχάνω να είμαι κρατικοδίαιτος κύριε, ώστε να χαριεντίζομαι ολημερίς στον υπολογιστή μου ...[size=40pt]Που είναι ο κ. Vlandis;
Γιατί αποσυνδέθηκε;
Που υπήξε; [/size]
Στη δουλειά μου πάντα το ίδιο δωμάτιο έχωΣας έδωσαν καλό δωμάτιο, κύριε;
Ε, μα τα θέλει ο κώλος του!κρυβε λογια εσυ ...
ποιος είναι τελικα ρουφιανος ????
Δεν τυγχάνω να είμαι κρατικοδίαιτος κύριε, ώστε να χαριεντίζομαι ολημερίς στον υπολογιστή μου ...
κρυβε λογια εσυ ...
ποιος είναι τελικα ρουφιανος ????
Ε, μα τα θέλει ο κώλος του!
αμα τα λεω εγω μου λεει με εχει παρει ο κατηφορος ...
ο πορνογερος εχει ξεμουνιασει ότι κυκλοφοράει ....α δεν μπορω θα σκασω
η καμηλα δεν κοιταει τη καμπουρα της