ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Ε, όχι και όλοι...Είστε ο μέγας ρέκτης του νήματος και όλου του σάητ αγαπητέ μου. Το σεβόμαστε όλοι μας!
Ε, όχι και όλοι...Είστε ο μέγας ρέκτης του νήματος και όλου του σάητ αγαπητέ μου. Το σεβόμαστε όλοι μας!
Είστε ο μέγας ρέκτης του νήματος και όλου του σάητ αγαπητέ μου. Το σεβόμαστε όλοι μας!
Η αποδοχή του προβλήματος είναι το πρώτο βήμα για την θεραπεία του.
Για τον κ. Vlandi γνωρίζω ότι είναι "δυνατός", από την άλλη [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ο νηματοθέτης το μεσημέρι δήλωσε αδυναμία...[/size][/size][/size]
Χρειάζεστε ψυχίατρο.
Αμέσως!
Το προβλημα του νηματοθέτη είναι και πριν και μετά. Πριν γιατί κάνει σαν τρελός να πάει να και μετά το θέλει λίγο χρόνο για να συνέλθει. Αλλά είναι γερό σκαρί, αντέχει!Εγώ δεν κατάλαβα, τελικά το πρόβλημα του νηματοθέτη είναι πριν ή μετά την συνουσία?
Εγώ δεν κατάλαβα, τελικά το πρόβλημα του νηματοθέτη είναι πριν ή μετά την συνουσία?
Σεβασθειτε το προκεχωρημενο της ηλικίας του νηματοθετη και τα μύρια όσα [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]προβλήματα που αντιμετωπίζει[/size][/size][/size][/size][/size] και αφήστε κατά μέρος τις ανοησίες.
Το προβλημα του νηματοθέτη είναι και πριν και μετά. Πριν γιατί κάνει σαν τρελός να πάει να και μετά το θέλει λίγο χρόνο για να συνέλθει. Αλλά είναι γερό σκαρί, αντέχει!
Ο κ. Eraser σας βρήκε την λύση...Το προβλημα του νηματοθέτη είναι και πριν και μετά. Πριν γιατί κάνει σαν τρελός να πάει να και μετά το θέλει λίγο χρόνο για να συνέλθει. Αλλά είναι γερό σκαρί, αντέχει!
Ο νηματοθρτης συνουσιάζεται άπαξ του έτους και με μεγάλη δυσκολία...
Επαιτιακά ή random?
Συλλέγω το σπέρμα σταγόνα σταγόνα και μόλις συλλεχθεί ικανή ποσότητα υπαγω και την καταθέτω...
Ανα τρεις ημέρες έχουν γεμίσει οι κάνουλες.Συλλέγω το σπέρμα σταγόνα σταγόνα και μόλις συλλεχθεί ικανή ποσότητα υπαγω και την καταθέτω...
Συλλέγω το σπέρμα σταγόνα σταγόνα και μόλις συλλεχθεί ικανή ποσότητα υπαγω και την καταθέτω...
Ανα τρεις ημέρες έχουν γεμίσει οι κάνουλες.
Π Ο Υ Ν Α Π Ρ Ο Λ Α Β Ε Ι Ν Α Γ Ε Μ Ι Σ Ε Ι :-
Επαιτιακά ή random?