blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Ακόμη και ένα μικρό χαλάει τη φυσική ομορφιάΈνα είναι μόνο. Οι άλλες, τις οποίες υπονοείτε και τις οποίες έχω συναντήσει [ τινές εκ των οποίων αποτελούν θεματολογία των κριτικών μου ] ήταν γεμάτες ...
Το νήμα μεγαλώνει βλέπω με νέες αφίξεις ρεκτων (old boy) Έτσι ρε παιδιά δώστε πόνο. :S
Για να το λέτε εσείς κάτι παραπάνω θα ξέρετε. Τα υπόλοιπα αδιαφορώ να απαντήσω. Δεν έχω θέση δίπλα σε αυτό το όνομα.Δεν αφίχθη σήμερον το πρώτον.
Πλην όμως σεις σήμερον το αντιληφθήκατε αφού είσθε απασχολημένος εις συναφείς μετά του κ. Vlandis εργασίας!
Δεν αφίχθη σήμερον το πρώτον.
Πλην όμως σεις σήμερον το αντιληφθήκατε αφού είσθε απασχολημένος εις συναφείς μετά του κ. Vlandis εργασίας!
Δε μαθ χεδειθ κι εθυ; >πεφτω απ τα συννεφα μ αυτα που μαθαινω. συμβαινουν στ αληθεια?
Δε μαθ χεδειθ κι εθυ; >
Λάθος εντύπωση.ειχα την εντυπωση οτι ειχατε συνετισθει
Μόλις ο πορνοθέτης πάει η γλώσσα του ροδάνι!Δεν αφίχθη σήμερον το πρώτον.
Άσε τον πορνοθέτη και πες μας τα δικά σου.Μόλις ο πορνοθέτης πάει η γλώσσα του ροδάνι!
Τι να σου πω ρε φίλε, γεράματα και ανέχεια ...Άσε τον πορνοθέτη και πες μας τα δικά σου.
Μόλις ο πορνοθέτης πάει η γλώσσα του ροδάνι!
Απογοητευμένο σε βλέπω.Τι να σου πω ρε φίλε, γεράματα και ανέχεια ...
Αγαπητέ, ακριβολογείτε!Και η γραφίδα του το ίδιο.