blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
ποια ειναι η γνωμη σου για σεξ με ναρκωτικα;
θα στο κάνω το βράδυ
πριν τρια χρονια μου ζητηθηκε να παω σε ξενοδοχειο..και να κανω hypnoses sex....δηλ σεξ με ανθρωπο που εχει παρει υπνωτικα χαπια σε συνδιαμο με αλκοολ....και ηθελε να μπω μεσα στο δωματιο ενω ειναι στα χαμενα του...κι απλα να του παιξω μαλακια για να χυσει ....φυσικα δε πηγα....αλλα το κατεγραψα κι αυτο στα περιεργα κι ομως αληθινα
Επισημαίνουμε την παντελή απουσία του κ. Vlandis από τις σημερινές εργασίες του νήματος.
Καταλαβαίνετε, φρονώ, άπαντες που αναλώνει τον χρόνο του σήμερα ...
Επισημαίνουμε την παντελή απουσία του κ. Vlandis από τις σημερινές εργασίες του νήματος.
Για το γούρι, να πάει καλά η εβδομάδα ...
πριν τρια χρονια μου ζητηθηκε να παω σε ξενοδοχειο..και να κανω hypnoses sex....δηλ σεξ με ανθρωπο που εχει παρει υπνωτικα χαπια σε συνδιαμο με αλκοολ....και ηθελε να μπω μεσα στο δωματιο ενω ειναι στα χαμενα του...κι απλα να του παιξω μαλακια για να χυσει ....φυσικα δε πηγα....αλλα το κατεγραψα κι αυτο στα περιεργα κι ομως αληθινα
και που είναι το κακο ?????
μηπως ζηλευεις ???
Δηλαδή η δική μας θα πάει χάλια;
Προέβην εις μίαν απλήν επισήμανσιν!
Ουδέν έτερον.
χμμμ δηλαδής τι προτείνεις ?
Δες σχόλιό μου στο glamour, αν και τελικά δεν περιλαμβάνεται καρμπονάρα στο μενού. Χαχαχα...