blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
εεεεεεπ :o
Δείξτε κατανόηση.
Στεναχωριέται ο καημένος.
Πρέπει να του σταθούμε για να το ξεπεράσει ...
εεεεεεπ :o
Πες τα αγάπη μουκαι εσυ ξερογλειφεσε με τον κ. NICK TRIVE αλλα δεν το κανουμε θεμα
ΠΟΙΑΝΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚ μην τα σπασω ολα εδω μεσα..
εκτιμήσεις, μάλλον κάνω λάθος, εσυ ως παλιά ξέρεις περισσότερααααα ναι; αυτο απο που προκύπτει;
αγιε μιλησε μας για το δικο σου το καβλιΤης νηματοθετριας.
Μην μου πείτε ότι δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα!!!
Κάποια εποχή όλο με το καυλί του νικ ασχολιόταν... Αναρτούσε φωτόγραφίες... Το εκθείαζε συνεχώς... Μόνο ωδή δεν έγραψε.
Της νηματοθετριας.
Κάποια εποχή όλο με το καυλί του νικ ασχολιόταν... Αναρτούσε φωτόγραφίες... Το εκθείαζε συνεχώς... Μόνο ωδή δεν του έγραψε.
εγω ξερω γιατι βλεπω τα μειλ σας. πιο πολλα απο οσα φανδαζεσαι.. συνεχισε όμως το ωραιον εργον..εκτιμήσεις, μάλλον κάνω λάθος, εσυ ως παλιά ξέρεις περισσότερα
Της νηματοθετριας.
Κάποια εποχή όλο με το καυλί του νικ ασχολιόταν... Αναρτούσε φωτόγραφίες... Το εκθείαζε συνεχώς... Μόνο ωδή δεν του έγραψε.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=921204;image[/img[/URL]]
Κατά την ταπεινή μου άποψη, η επιλογή ανάρτησης της ανωτέρω φωτογραφίας είναι ατυχής. Στην πραγματικότητα είστε πιο "φρέσκια", και έχετε πιο ευειδές πρόσωπο.
[/quote]
[QUOTE="The Saint!, post: 7687738, member: 90152"]
Αν μη τι άλλο, αυτό σας τιμά.
Όσαν αφορά τώρα γι αυτά που αναφέρετε σχετικά με τον φωτογραφικό φακό, είναι αδιαμφισβήτητα.
[/quote]
αγιε μιλησε μας για το δικο σου το καβλι
πιο ειναι αυτο το πουτανακι η ελενα χατζη ;Κάντε λίγο υπομονή. Το "ρεκβιέμ" θα είναι έτοιμο οσονούπω.
πιο ειναι αυτο το πουτανακι η ελενα χατζη ;
Δεν πάει καλά το πιρφόρισμα στο νήμα της κας. Έλενας Χατζή και έχετε νεύρα;
ποια ειναι η γνωμη σου για σεξ με ναρκωτικα;Ο κ. The Saint θα σας διαφωτίσει!
Αν βρεις μειλ του νικ σε μένα, στείλτε μου να το διαβάσωεγω ξερω γιατι βλεπω τα μειλ σας. πιο πολλα απο οσα φανδαζεσαι.. συνεχισε όμως το ωραιον εργον..
ποια ειναι η γνωμη σου για σεξ με ναρκωτικα;
Απορριπτέον!
θα στο κάνω το βράδυ
πιο ειναι αυτο το πουτανακι η ελενα χατζη ;