Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
Εξ όσων αναγιγνώσκω, φρονώ ότι ακολουθήσατε την λαϊκήν [ ] ρήσιν: Το καλό το παλληκάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι ...
A la guerre, comme a la guerre...
Εξ όσων αναγιγνώσκω, φρονώ ότι ακολουθήσατε την λαϊκήν [ ] ρήσιν: Το καλό το παλληκάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι ...
Sex vs εργασία: στάνταρντ 1Ένα πολύ γρήγορο ήτο με ένα στανταράκι μου.
Έχω πολύ δουλειά σήμερα ...
Εις το νήμα της αληθείας τα λέμε όλα!
A la guerre, comme a la guerre...
Sex vs εργασία: στάνταρντ 1
Sex vs εργασία: στάνταρντ 1
Αναμένω την Κυριακή που κατά συνήθεια θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο!Κατ΄ εξαίρεσιν, κύριε. Κατ΄ εξαίρεσιν!
Καλημέρα στους καπιταλίστες της ακολασίας !
Αναμένω την Κυριακή που κατά συνήθεια θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο!
Έχουμε και τον αξιόπορνο Dirty Harry από την άλλη, που έχει ταπώσει περισσότερους πρωκτούς από όσες φιάλες οίνου έχει ανοίξει ...
Ανακοινώνω επίσης ότι την Παρασκευή το βράδυ, μου εδόθη ο χρόνος προς συνεύρεσιν και ως εκ τούτου προσέτρεξα εις το κινητόν μου ίνα ανεύρω εργαζομένην. Μόλις εισήλθα στην σελίδα του ΕΝ, το θρυλικό κινητό μου πάγωσε και επειδή η μπαταρία του δεν αφαιρείται, ήταν αδύνατο να το κλείσω.
Ως εκ τούτου έπρεπε να περιμένω να ξεφορτισθεί, πράγμα που έγινε την άλλη μέρα και επανήλθε στην κανονική λειτουργία του μόλις ξεκίνησε η νέα φόρτιση.
Κατά συνέπεια δεν συνευρέθην με εργαζομένη και αυτά ας τα βλέπουν οι παραληρούντες σε βάρος του νηματοθέτη [ κ.κ. Vlandis, zebu, popov κ.α. ] ...
Έχουμε και τον αξιόπορνο Dirty Harry από την άλλη, που έχει ταπώσει περισσότερους πρωκτούς από όσες φιάλες οίνου έχει ανοίξει ...
Με δεδομένη την ενασχόληση του υποσυνείδητου σας, δε θα ήθελα να είμαι ο πελάτης σας που θα υπερασπιστείτε με την εργασία σας ...Ησχολήθην ήδη ως προείπα εν τη ειλικρινεία μου και τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ δια να εργασθώ... >
Παρομοίως, μόλις συνέλθω από τη στερητική σύγχυση!Με συγχωρείτε ... Μόλις συνέρθω από το γέλιο θα απαντήσω ...
Παρομοίως, μόλις συνέλθω από τη στερητική σύγχυση!
Ότι α ν ο ί γ ε τ α ι πρέπει να ξαναταπώνεταιγια να μην χαλάσει και ξυνίσει. Η εργαζόμενη ήτο τυχερή που δεν είχα μαζί το παραφινέλαιο που χρησιμοποιώ στα βαρέλια μου όταν δεν είναι γιοματάρια ...