Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Ανακοινώνω επίσης ότι την Παρασκευή το βράδυ, μου εδόθη ο χρόνος προς συνεύρεσιν και ως εκ τούτου προσέτρεξα εις το κινητόν μου ίνα ανεύρω εργαζομένην. Μόλις εισήλθα στην σελίδα του ΕΝ, το θρυλικό κινητό μου πάγωσε και επειδή η μπαταρία του δεν αφαιρείται, ήταν αδύνατο να το κλείσω.
Ως εκ τούτου έπρεπε να περιμένω να ξεφορτισθεί, πράγμα που έγινε την άλλη μέρα και επανήλθε στην κανονική λειτουργία του μόλις ξεκίνησε η νέα φόρτιση.
Κατά συνέπεια δεν συνευρέθην με εργαζομένη και αυτά ας τα βλέπουν οι παραληρούντες σε βάρος του νηματοθέτη [ κ.κ. Vlandis, zebu, popov κ.α. ] ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Αναμένω την Κυριακή που κατά συνήθεια θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο!

Ησχολήθην ήδη ως προείπα εν τη ειλικρινεία μου και τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ δια να εργασθώ...  >:(

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Έχουμε και τον αξιόπορνο Dirty Harry από την άλλη, που έχει ταπώσει περισσότερους πρωκτούς από όσες φιάλες οίνου έχει ανοίξει ...

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
:grin:
Ανακοινώνω επίσης ότι την Παρασκευή το βράδυ, μου εδόθη ο χρόνος προς συνεύρεσιν και ως εκ τούτου προσέτρεξα εις το κινητόν μου ίνα ανεύρω εργαζομένην. Μόλις εισήλθα στην σελίδα του ΕΝ, το θρυλικό κινητό μου πάγωσε και επειδή η μπαταρία του δεν αφαιρείται, ήταν αδύνατο να το κλείσω.
Ως εκ τούτου έπρεπε να περιμένω να ξεφορτισθεί, πράγμα που έγινε την άλλη μέρα και επανήλθε στην κανονική λειτουργία του μόλις ξεκίνησε η νέα φόρτιση.
Κατά συνέπεια δεν συνευρέθην με εργαζομένη και αυτά ας τα βλέπουν οι παραληρούντες σε βάρος του νηματοθέτη [ κ.κ. Vlandis, zebu, popov κ.α. ] ...

Το κινητόν ήταν στη ... Δόνηση ???  :grin:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Έχουμε και τον αξιόπορνο Dirty Harry από την άλλη, που έχει ταπώσει περισσότερους πρωκτούς από όσες φιάλες οίνου έχει ανοίξει ...

Με συγχωρείτε ... Μόλις συνέρθω από το γέλιο θα απαντήσω ...

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ησχολήθην ήδη ως προείπα εν τη ειλικρινεία μου και τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ δια να εργασθώ...  >:(
Με δεδομένη την ενασχόληση του υποσυνείδητου σας, δε θα ήθελα να είμαι ο πελάτης σας που θα υπερασπιστείτε με την εργασία σας ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Παρομοίως, μόλις συνέλθω από τη στερητική σύγχυση!

Γνωρίζετε ότι εις κινητά τινά μπορείτε να θέσετε συγκεκριμένο ήχο για ονόματα που σας καλούν; Π.χ. για κάποιον φίλο σας ή φίλη σας κλπ

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227

Ότι α ν ο ί γ ε τ α ι πρέπει να ξαναταπώνεταιγια να μην χαλάσει και ξυνίσει. Η εργαζόμενη ήτο τυχερή που δεν είχα μαζί το παραφινέλαιο που χρησιμοποιώ στα βαρέλια μου όταν δεν είναι γιοματάρια ...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Ότι α ν ο ί γ ε τ α ι πρέπει να ξαναταπώνεταιγια να μην χαλάσει και ξυνίσει. Η εργαζόμενη ήτο τυχερή που δεν είχα μαζί το παραφινέλαιο που χρησιμοποιώ στα βαρέλια μου όταν δεν είναι γιοματάρια ...

Να τις σφραγίζεις κιόλας για να ξέρουμε ότι πέρασαν με επιτυχία τον δοκιμαστικό έλεγχο ποιότητας :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom