Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Κάτι άκουσα ότι στο θρεντ έσκασαν μιλφάκια τώρα τελευταία και έχω μπουχτίσει και με τις Κύπριες...
Κάτι άκουσα ότι στο θρεντ έσκασαν μιλφάκια τώρα τελευταία και έχω μπουχτίσει και με τις Κύπριες...
Να τις σφραγίζεις κιόλας για να ξέρουμε ότι πέρασαν με επιτυχία τον δοκιμαστικό έλεγχο ποιότητας![]()
![]()
![]()
μoρnιnγκ
Δηλαδή δεν μπαίνουν ποια βυζγιά εδώ πέρα???Λυπούμαι αλλά μας έχουν εγκαταλείψει όλα τα θήλεα που παλαιότερον σύχναζαν στο νήμα μας...
Προφανώς μας πήραν χαμπάρι ,,,![]()
Δηλαδή δεν μπαίνουν ποια βυζγιά εδώ πέρα???![]()
![]()
![]()
Ωραία, ευκαιρία να φέρουμε ανενόχλητοι τα πουλμαν με τα μιλφάκια από Ρωσία και ΟυκρανίαΟυδόλως πλέον ... Φευ!
Ωραία, ευκαιρία να φέρουμε ανενόχλητοι τα πουλμαν με τα μιλφάκια από Ρωσία και Ουκρανία![]()
![]()
3 κιλά κολιούς και 20 λαυράκιαΈχει βγει για "κολιούς" σήμερα ο Νικόλας ...
ΕπιβεβαιώνωΑνακοινώνω επίσης ότι την Παρασκευή το βράδυ, μου εδόθη ο χρόνος προς συνεύρεσιν και ως εκ τούτου προσέτρεξα εις το κινητόν μου ίνα ανεύρω εργαζομένην. Μόλις εισήλθα στην σελίδα του ΕΝ, το θρυλικό κινητό μου πάγωσε και επειδή η μπαταρία του δεν αφαιρείται, ήταν αδύνατο να το κλείσω.
Ως εκ τούτου έπρεπε να περιμένω να ξεφορτισθεί, πράγμα που έγινε την άλλη μέρα και επανήλθε στην κανονική λειτουργία του μόλις ξεκίνησε η νέα φόρτιση.
Κατά συνέπεια δεν συνευρέθην με εργαζομένη και αυτά ας τα βλέπουν οι παραληρούντες σε βάρος του νηματοθέτη [ κ.κ. Vlandis, zebu, popov κ.α. ] ...
Ωραία, ευκαιρία να φέρουμε ανενόχλητοι τα πουλμαν με τα μιλφάκια από Ρωσία και Ουκρανία![]()
![]()
γεια σου θειε τι κανεις
γεια σου tomahok
Δυσκολεύομαι να βάλω τα κλάματα για μια φορά που δεν πήδηξε ο πορνοθέτης ...Ανακοινώνω επίσης ότι την Παρασκευή το βράδυ, μου εδόθη ο χρόνος προς συνεύρεσιν και ως εκ τούτου προσέτρεξα εις το κινητόν μου ίνα ανεύρω εργαζομένην. Μόλις εισήλθα στην σελίδα του ΕΝ, το θρυλικό κινητό μου πάγωσε και επειδή η μπαταρία του δεν αφαιρείται, ήταν αδύνατο να το κλείσω.
Ως εκ τούτου έπρεπε να περιμένω να ξεφορτισθεί, πράγμα που έγινε την άλλη μέρα και επανήλθε στην κανονική λειτουργία του μόλις ξεκίνησε η νέα φόρτιση.
Κατά συνέπεια δεν συνευρέθην με εργαζομένη και αυτά ας τα βλέπουν οι παραληρούντες σε βάρος του νηματοθέτη [ κ.κ. Vlandis, zebu, popov κ.α. ] ...
Οι κολιοί εντάξει, αλλά 20 λαυράκια, κάποιο λάκο έχει η φάβα Νικόλα ...3 κιλά κολιούς και 20 λαυράκια