Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.030
- Πόντοι
- 28.246
Δεν με βλέπεις; Έχω μπλέξει με κακές παρέες!Τι κάνεις αγαπητόν γεράκιον; Καιρό έχω να σε ακούσω.
Δεν με βλέπεις; Έχω μπλέξει με κακές παρέες!Τι κάνεις αγαπητόν γεράκιον; Καιρό έχω να σε ακούσω.
Δε γνωρίζεις μάλλον το Ατλαντίς ...την πηγε ξενοδοχειο την παβλοβα μετα?ηταν καλο μουνι?
οχι....εχω σπιτι.αλλωστε ο νικ δεν παει σε κακοφημα στεκιαΔε γνωρίζεις μάλλον το Ατλαντίς ...
ζαχαροπλαστειο στο λιανοκλαδι....πολυ καλες παβλοβεςΤι είναι το ατλαντισ
κου κου που θέλεις να μάθεις και τι είναι το Ατλαντίς! ό,τι είπε ο Τρουμπάκης. Εκτός από καλές Πάβλοβες έχει καλά ρυζόγαλα. Μήπως θέλεις να τα κανελώσεις;Τι είναι το ατλαντισ
Πάντως γαλλικό μπιστρουδάκι δεν είναι. Για λεπτομέρειες στα πορνόσκυλα Zebu και petergsp ...Τι είναι το ατλαντισ
επισης μπορει να χτενισει τον μπακλαβακου κου που θέλεις να μάθεις και τι είναι το Ατλαντίς! ό,τι είπε ο Τρουμπάκης. Εκτός από καλές Πάβλοβες έχει καλά ρυζόγαλα. Μήπως θέλεις να τα κανελώσεις;
εγω τον κοβω ο ζεμπου το αδερφι δεν γαμαειΠάντως γαλλικό μπιστρουδάκι δεν είναι. Για λεπτομέρειες στα πορνόσκυλα Zebu και petergsp ...
ετσι. ακριβως το ιδιο προβλημα εχουμε με τον Ποπωφ. τον καταλαβαινω απολυτα.![]()
Προσοχη! μην πηδατε παντρεμενες! Κινδυνος-Θανατος!!
Πάντως γαλλικό μπιστρουδάκι δεν είναι. Για λεπτομέρειες στα πορνόσκυλα Zebu καιpetergsp...
Ειδικά αυτόν που έβαλες... τι να σου πω. Τράβα με τον από πάνω σου να κάνετε παρέα και να μιήσετε για πουτανοπεριπέτειες.αυτο ηταν για οσους πηδανε γενικως.πχ
Επιτέλους, και ένας σοβαρός άνθρωπος που νιώθει το δράμα που περνάω...
![]()
![]()
![]()
εγω τον κοβω ο ζεμπου το αδερφι ΜΟΝΟ γαμαει
ντροπη πετρο....το εσιαξα κι αυτο![]()