Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Πιστός στη φιληδονία του μόνο ...
Συκοφαντίες...
Η πίστη σε ιδανικά και η αίσθηση του καθήκοντος είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες...

Πιστός στη φιληδονία του μόνο ...
Σαν το συνάδελφο σου τον 007. Αν δεν πήδαγε 5-6 δεν τέλειωνε η ταινία ...Συκοφαντίες...
Η πίστη σε ιδανικά και η αίσθηση του καθήκοντος είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες...
![]()
Ναι, γιατί; Φοβάσαι ότι πλησιάζει η σειρά σου;Πάλι τα κατορθώματα του κατάσκοπου βγάζετε στην φόρα;
Πάρτε φόρα... Εγώ είμαι καθαρός και κύριος!Ναι, γιατί; Φοβάσαι ότι πλησιάζει η σειρά σου;
Άλλος ένας γαμηστερός στο νήμα της ντροπής!
Ο Κυανοπώγωνας στο παρθεναγωγείο!Πάρτε φόρα... Εγώ είμαι καθαρός και κύριος!![]()
Με ωραίους φίλους κάνεις παρέα. Να τον χαίρεσαι!Είχα βγει για καφέ με το άλλο μπουμπούκι, τον Τρίβη. Στο Ατλαντίς ήμασταν για τους επαΐοντες ... Εγώ πήρα ένα freddo, ο Νικόλας πήρε μια Πάβλοβα![]()
Τι κάνεις αγαπητόν γεράκιον; Καιρό έχω να σε ακούσω.Με ωραίους φίλους κάνεις παρέα. Να τον χαίρεσαι!
Προηγούνται άλλοι ...Με ωραίους φίλους κάνεις παρέα. Να τον χαίρεσαι!
Άλλος ένας γαμηστερός στο νήμα της ντροπής!
Τα ξέρουν τα χάλια σου, τα βλέπουν κάθε μέρα.μη διαδιδεις ψευδη. δεν ειμαστε ιδιοι
την πηγε ξενοδοχειο την παβλοβα μετα?ηταν καλο μουνι?Είχα βγει για καφέ με το άλλο μπουμπούκι, τον Τρίβη. Στο Ατλαντίς ήμασταν για τους επαΐοντες ... Εγώ πήρα ένα freddo, ο Νικόλας πήρε μια Πάβλοβα![]()
Τα ξέρουν τα χάλια σου, τα βλέπουν κάθε μέρα.
Ναι, σαν τον Ποπωφ που του έχει χακάρει ο ανιψιός του τον λογαριασμό εδώ και γράφει κριτικές, και μάλιστα του έχει βουτήξει και το κομπόδεμα και ξοδεύει σε εργαζομενες.δεν ειναι δικα μου. ο γιος μου μπαινει στο λογαριασμο μου και τα γραφει.(Καμμενος rules)![]()
![]()
![]()
Ναι, σαν τον Ποπωφ που του έχει χακάρει ο ανιψιός του τον λογαριασμό εδώ και γράφει κριτικές, και μάλιστα του έχει βουτήξει και το κομπόδεμα και ξοδεύει σε εργαζομενες.
Ναι, ναι ναι...ετσι. ακριβως το ιδιο προβλημα εχουμε με τον Ποπωφ. τον καταλαβαινω απολυτα.![]()