bakourakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σωστό ( και η τεκίλα να προσθέσω ).
κι αυτο σωστο
σωστό ( και η τεκίλα να προσθέσω ).
Φιλε Μπλιζ δεν ειναι καλο αυτο που κανεις.Οποια κοντρα και αν εχεις με τον Αλεξ δεν ειναι ωραιο να ανακατευεις σε αυτην καποιον αλλον ανθρωπο και μαλιστα με απαξιωτικο τροπο.Οχι τοσο για την Μπαρμπι που το πιο πιθανον ειναι να μην το παρει πρεφα ολο αυτο η και να μην της καιγεται καρφι,απλα δεν ειναι καλο για σενα.
Φιλικα παντα και χωρις καμια διαθεση να σε κατηγορησω![]()
φίλε με κιμά ή γιαλαντζί?
Αρα καθισταται εύλογη η απορια για ποιον λογο δεν τον μιμείσαι.Δεν παύετε να με ξαφνιάζετε ευχάριστα με το ήθος και την ποιότητα της σκέψης σας.
Αρα καθισταται εύλογη η απορια για ποιον λογο δεν τον μιμείσαι.
Μπα, κατα βαθος δεν εχω καν απορια, την ξερω την εξηγηση.Η απορία είναι δική σου Άλεξ, όχι δική μου.
Κράτα τις συμβουλές για τον εαυτο σου.Όλα τα ξέρεις Άλεξ, όλα, αυτό ίσως να είναι το πρόβλημα, άσε και κανένα περιθώριο, δεν είναι κακό.
Μπραβο σού ειπανε? Ή τοσος κοπος αδικα?Δεν έχω να κρατήσω τίποτα. Ελεύθερη βούληση και κρίση θεωρητικά διαθέτεις, μπορείς να δεχθείς και να απορρίψεις ότι θέλεις, δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργεί η διαλεκτική διαδικασία.
Όσο για το υφάκι σου το γράφω στ' αρχίδια μου, χαλαρρρά (με τρία ρ).
θα σύστηνα σε όσους ενδιαφέρονται το εξαιρετικό μυθιστόρημα του Νίκου Παναγιωτόπουλου " Το γονίδιο της αμφιβολίας ".Όλα τα ξέρεις Άλεξ, όλα, αυτό ίσως να είναι το πρόβλημα, άσε και κανένα περιθώριο, δεν είναι κακό.
Φίλε κοσμο για να Βρισουμε βρίσκουμε εύκολα . Να γαμησουμε δε βρίσκουμε.