erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Νικ, μέσα μου είμαι μια γκόμενα με μεγάλα βυζά. Ασχέτως αν έξω μου είμαι με κουμπιάμεγάλα τα έχεις? και αυτά που λέγανε για κουμπιά?
Νικ, μέσα μου είμαι μια γκόμενα με μεγάλα βυζά. Ασχέτως αν έξω μου είμαι με κουμπιάμεγάλα τα έχεις? και αυτά που λέγανε για κουμπιά?
Αυτό δεν το είχα σκεφτείΚαλύτερα να σε θέλουν παρά να σ αγαπάνε
Αφου ελεγες οτι εισαι ακτινογραφια![]()
Ελληνικοτατη.Υπερρεαλισμός... είναι ελληνική λέξη;
Γνώμη σας...
Η λεξη "μπαμπας" ειναι ελληνικη λεξη?Ο ρεαλισμός είναι ελληνική λέξη όσο είναι ο χαλβάς.
Η λεξη "μπαμπας" ειναι ελληνικη λεξη?
δεν ξέρω τι να κάνω, να ασχοληθώ με τα βυζά της Εριναλ η με τα μαθήματα γραμματικής που πάντα τα έχανα και έμεινα σκράπας επειδή ασχολούμουν με βυζά?
βοηθείστε![]()
![]()
![]()
θα σε βοηθήσω. Υπάγω με τον γκόμενακιδεν ξέρω τι να κάνω, να ασχοληθώ με τα βυζά της Εριναλ η με τα μαθήματα γραμματικής που πάντα τα έχανα και έμεινα σκράπας επειδή ασχολούμουν με βυζά?
βοηθείστε![]()
![]()
![]()
Διέρρευσε??Και ο πιο "προικισμένος".
Να τα γράφουμε αυτά!!!
Καλύτερα να σε θέλουν παρά να σ αγαπάνε
σεμνά έτσι, κράτα τα προσχήματα μη σε πει και ποτανάκιθα σε βοηθήσω. Υπάγω με τον γκόμενακι![]()
Τότε εχουμε "βασικη" διαφωνια για το τι ειναι ελληνικη λεξη.Σαφώς και όχι.
Πιες ενα καφεδακι προς το παρον και εδω ειμαστε να τα βρουμε ολα.δεν ξέρω τι να κάνω, να ασχοληθώ με τα βυζά της Εριναλ η με τα μαθήματα γραμματικής που πάντα τα έχανα και έμεινα σκράπας επειδή ασχολούμουν με βυζά?
βοηθείστε![]()
![]()
![]()
Οποια και να ειναι η ερωτηση τα βυζια θα ειναι παντα η απαντηση![]()
σωστό ( και η τεκίλα να προσθέσω ).Οποια και να ειναι η ερωτηση τα βυζια θα ειναι παντα η απαντηση![]()