tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 606
kΤομα μωράκι ιι καλημέρα
καλημερα μαι μπειμπι :-*
kΤομα μωράκι ιι καλημέρα
[size=30pt]Τον Βλουβλου δεν τον πιστεύω πανδως δεν είναι αξιόπιστος.[/size] Τη μια λέει το ένα την άλλη κάνει το άλλο. Σκέψου ότι κάποτε μου εταξε παλατια. Από τότε πρέπει να έχει γαμησει 100
Η σοφία μου ειδικά... Τώρα το πέτυχες!Στην τύχη τα πατούσα. Ούτε που διάβαζα τις αναρτήσεις σας. Η σοφία σας είναι διάχυτη και παντού [ όπως και του κ. Vlandis ] και άρα δεν θα μπορούσα να κρίνω κάτι αντίθετο.
Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας. Μαγιώ, mojito και μπιτσόμπαρο θέλω!ίσως πρέπει να το συζητήσουμε αυτό από κονδα με κρύο τειον γυαλιά ηλίου τζάκι Κένεντι καπέλο και φόρεμα πιν απ στο δαιος (αχχχ που είναι ο μπραμπ να μου πει μωρη βλαχα θες και δαιος)
Τι να σου πω; Οτι εδώ μέσα γίνονται σόδομα και γόμορα;μα δεν με ενημερώνετε.. Τα πμ μου είναι ανοιχτά για φίλους
Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας. Μαγιώ, mojito και μπιτσόμπαρο θέλω!
Είναι κακό στην Έρι να τάζεις παλάτια ...Τον Βλουβλου δεν τον πιστεύω πανδως δεν είναι αξιόπιστος. Τη μια λέει το ένα την άλλη κάνει το άλλο. Σκέψου ότι κάποτε μου εταξε παλατια. Από τότε πρέπει να έχει γαμησει 100
Τι να σου πω; Οτι εδώ μέσα γίνονται σόδομα και γόμορα;
Είναι κακό στην Έρι να τάζεις παλάτια ...
Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με κοινόβιο ...
Δυστυχώς την επηρεάζεται και αναπαραγάγει τις ασυναρτησίες σας!Για τις 100 εργαζόμενες όμως κουβέντα ... >
Δυστυχώς την επηρεάζεται και αναπαραγάγει τις ασυναρτησίες σας!
Σφαχτείτε εσείς, εγώ ξεκουμπίζομαι. Καλημέρα σας κύριοι!
με ειρωνια δεν γαμησε ποτέ κανείς :-*Είναι κακό στην Έρι να τάζεις παλάτια ...
Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με κοινόβιο ...
ζεμπουδακι μου στο καλό!!Σφαχτείτε εσείς, εγώ ξεκουμπίζομαι. Καλημέρα σας κύριοι!
μα τον βλέπω τον νηματοθέτη να εργάζεται να κοπιαζει να τρέχει.. Μπροστά στα μάτια μου και να είναι εγκρατης. Αντιθέτως με εσένα που πίσω από ποδογυρους σουρτουκευειςΔυστυχώς την επηρεάζεται και αναπαραγάγει τις ασυναρτησίες σας!
εδω μεσα ετσι κ αλλιως δε γαμησε κανειςμε ειρωνια δεν γαμησε ποτέ κανείς :-*
Κοίταξε, επειδή και εγώ τον βλέπω τον πορνοθέτη, επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη!μα τον βλέπω τον νηματοθέτη να εργάζεται να κοπιαζει να τρέχει.. Μπροστά στα μάτια μου και να είναι εγκρατης. Αντιθέτως με εσένα που πίσω από ποδογυρους σουρτουκευεις