blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.705
- Πόντοι
- 26.096
Το γλειψες όμως.
Σαφέστατα και το έγλειψε και μάλιστα με διάρκεια!
Η τσιριμπιμ τσιριμπομ με ποίο όνομα εμφανίζεται στο Glamour;
Το γλειψες όμως.
Για άσε τον Βλαντή στην ντροπή τη δικιά του και πάμε στα δικά σου με το πρώιμο (κάπου στα 33) μιλφάκι;Σαφέστατα και το έγλειψε και μάλιστα με διάρκεια!
Η τσιριμπιμ τσιριμπομ με ποίο όνομα εμφανίζεται στο Glamour;
Για άσε τον Βλαντή στην ντροπή τη δικιά του και πάμε στα δικά σου με το πρώιμο (κάπου στα 33) μιλφάκι;
Έως της αναρτήσεως της κριτικής οι λεπτομέρειες παραμένουν απόρρητες!Για πείτε και σ΄ εμένα λεπτομέρειες για να ξέρω να τις λέω και σε άλλους ...
Καλημέρα Έρινάκι! Καλά πάμε για αρχή στην ψηφοφορία έτσι;Κουκου και καλημέρα
Κουκου και καλημέρα
ζεμπουδακι μου γλυκό καλημέραΚαλημέρα Έρινάκι! Καλά πάμε για αρχή στην ψηφοφορία έτσι;
Καλώς το κορίτσι! Καιρό είχαμε να δούμε τη συντροφιά σου σε πρωινάδικο.Κουκου και καλημέρα
Ανυπόκριτος θαυμασμός!Βλαντή, ούτε μιλημένοι να ήμασταν ρε!
Βλαντή, ούτε μιλημένοι να ήμασταν ρε!
bullying? Έλα να σε πάρω μια αγκαλιά να σε παρηγορησω. Θα τους επιπληξω. Αυτός ο παλιό βλουβλου θα φταίει είναι ασυδοτος έχει τρελαθεί με τα ξεβρακωτα πιπινακια και έχει παρασύρει τα υπόλοιπα υπέροχα μέλη του θρεντ σίγουρα...Καλημέρα, κυρία!
Ο νηματοθέτης ταλανίζεται από το διαρκές bullying που υφίσταται από πλειάδα μελών.
Τα πορνίδια όμως ως καραμελίτσες!Συνεννοημένοι είσθε.
Ο νηματοθέτης μπορεί να είναι ταπεινός, ασήμαντος και ανήμπορος πλην όμως δεν εσθίει κουτόχορτον!
βλουβλουδι ? Γιατί κανεις αταξιες ? Όλο με το πουλί όρθιο είσαι μαθαίνω τον μπλιζακι γιατί τον πειράζεις που είναι υπόδειγμα ?Καλώς το κορίτσι! Καιρό είχαμε να δούμε τη συντροφιά σου σε πρωινάδικο.
Συγνώμη βρε Έρι μου, η παράκρουση, από την οποία πάσχει ο Μπλιζ, είναι κολλητική;bullying? Έλα να σε πάρω μια αγκαλιά να σε παρηγορησω. Θα τους επιπληξω. Αυτός ο παλιό βλουβλου θα φταίει είναι ασυδοτος έχει τρελαθεί με τα ξεβρακωτα πιπινακια και έχει παρασύρει τα υπόλοιπα υπέροχα μέλη του θρεντ σίγουρα...
Τα ίδια είναι και ο νμηματοθέτης. Κάθε μέρα και από ένα. Κια όταν έρχεται στο τσακίρ κέφι χτυπάει και δεύτερο!βλουβλουδι ? Γιατί κανεις αταξιες ? Όλο με το πουλί όρθιο είσαι μαθαίνω τον μπλιζακι γιατί τον πειράζεις που είναι υπόδειγμα ?