ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
ο θειος μου κρατιεται ακομα στην εξουσια εσυ τη θα εκανες αν αναλαμβανες το θρεντ θα το κατστρεφες η θα το βελτιωνες
ο θειος μου κρατιεται ακομα στην εξουσια εσυ τη θα εκανες αν αναλαμβανες το θρεντ θα το κατστρεφες η θα το βελτιωνες
εσυ λιγουρης ανωμαλος εγω ειμαι δεν σοβαρεψουρε μπαρος λυγουρης εισαι ποινεις την κουβεντα και αν δεις οτι πηγαινει το πραγμα για γαμησι τοτε την πας σε ξεναδοχειο η σπιτι σου η στο δικο της
Ο θείος μου κρατάει ακόμα την εξουσία,εσυ τι θα κάνεις αν αναλάβεις το νήμα?Θα το βελτιώσεις?ο θειος μου κρατιεται ακομα στην εξουσια εσυ τη θα εκανες αν αναλαμβανες το θρεντ θα το κατστρεφες η θα το βελτιωνες
δεν έχω πολλά ψηφαλακια βλέπω το κατεστημένο του μπλιζ καλά κρατεί. Βέβαια ήμουν στο γκει παρειντ με το κολλητό μου τον μπουταρη κ δεν προλαβαίνα να ζητήσω εδώ ψήφο..
Καταλάβαμε.βεβαια το βελτιωνα δινοντας αρμοδιοτητες σε πολλα μελη και θα ακουγα την γνωμη ολων
Δεκτή.μπαρος λαθος μου ηθελα να σου πω παραδειγμα συγνωμη φιλε
η καθενας στα δικα του χωραφια εσυ στην μουσικη να βαζες η οποια αλλα μελη βαζουν οτι θεματα θα ενδιεφεραν θα τα συζηταγαμε λεγοντας της αποψεις μας ειμαστε νημα της βοηθειας
θα έφερνα πρώτον νέες γκομενες δεύτερον τον μπραμπ πίσω τρίτον Ρετσινα τεταρτον πενήντα ευρώ δώρο κάθε εβδομάδα σε κλήρωση για τα ενεργά μέλη του θρεντ, συνεντεύξεις βλουβλου - παγκόσμιου γαμια με τίτλο: έχω γαμησει τη μισή βόρεια Ελλάδα. Νικ αποκλειστικά σε συνέντευξη "φορολογικοι και σεξουαλικοι παραδεισοι". Εφημερίδα με πορνορεπορταζ κ πλήθος άλλων καινοτομων ιδεών...ο θειος μου κρατιεται ακομα στην εξουσια εσυ τη θα εκανες αν αναλαμβανες το θρεντ θα το κατστρεφες η θα το βελτιωνες
θα έφερνα πρώτον νέες γκομενες δεύτερον τον μπραμπ πίσω τρίτον Ρετσινα τεταρτον πενήντα ευρώ δώρο κάθε εβδομάδα σε κλήρωση για τα ενεργά μέλη του θρεντ, συνεντεύξεις βλουβλου - παγκόσμιου γαμια με τίτλο: έχω γαμησει τη μισή βόρεια Ελλάδα. Νικ αποκλειστικά σε συνέντευξη "φορολογικοι και σεξουαλικοι παραδεισοι". Εφημερίδα με πορνορεπορταζ κ πλήθος άλλων καινοτομων ιδεών...
κάθε εβδομάδα σε κάθε μέλος εκατό ? Έτσι σε ψηφίζω κ εγω μανα μουεχω καλυτερη οικονομικη θεση απο εσενα 100 ευρω σε καθε μελος