petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.956
- Πόντοι
- 41.813
Για όλα φταίει ο zebu.
δευτερη φορα την παθαινω με αυτον αιτια. τριτη δε θα υπαρξει
Για όλα φταίει ο zebu.
Την Κυριακή θα βρίσκομαι όλη μέρα Αθήνα! Ουδεμία σχέση έχω με ταξίδια στην Αίγινα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κιόλας. Ψάξτε αλλού τον ένοχο για την αποτυχία σας.επρεπε να διαβαζω το παρον νημα για να ενημερωθω καλυτερα το ομολογω.
ο Βλαντης ειχε προειδοποιησει για το τι φονιας ανεξαρτητων κορασιδων εισαι και δεν εδωσα σημασια. σε αποδιδω στη χλευη τους.
ΓΚΑΝΤΕΜΗ. εγω φταιω που μιλησα για σενα.
Την Κυριακή θα βρίσκομαι όλη μέρα Αθήνα! Ουδεμία σχέση έχω με ταξίδια στην Αίγινα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κιόλας. Ψάξτε αλλού τον ένοχο για την αποτυχία σας.
Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Άδικα με απειλείς φίλτατε!ξερεις εσυ ποια μου εστειλε το sms. μην ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη γιατι με ενα τηλεφωνημα που μπορω να κανω ΤΩΡΑ θα μεινεις αγαμητος. δε θα δεις χαρα.
μετανοησε δημοσιως και αναγνωρισε οτι εισαι γκαντεμης
ΚΑΛΗΜΕΡΑ .......!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΩΣ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΣΑΒΒΑΤΟ.
το αναγνωριζει κανεις αυτο το πμ?
...ποσο δικιο ειχες Βλαντη.
Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Άδικα με απειλείς φίλτατε!
Πάντα έχουν βάση αυτά που γράφει ο Κύριος Βλαντής. Μακάρι αυτό να συνέβαινε με όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το νήμα.
Και πως να την κάνω;μηπως ειναι καιρος να αλλαξεις την υπογραφη σου?
Και πως να την κάνω;
το λαθος μου ειναι οτι δε το πολυπαρακολουθω
ειχα παει για καφε θησειο
thissio view