Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλησπέρα Τούλα μου! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!
Καλησπέρα Τούλα μου! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!
Πολύ λουλουδικό δίνεις τελευταία κατάσκοπε! Χάλασες κι εσύ...
Καλησπέρες!
Κανένα απολύτως! Με τόσους έρωτες και σεξ που πέφτει εδώ μέσα σκέφτομαι σοβαρά να αποχωρήσω από το νήμα. Παππούληδες και οι μικροτσούτσουνοι σου λέει μετά. Χωρίς αυτάκια το μικροτσούτσουνοι.με λατρευει ο Φουλης μου τραβας κανα ζορι?αν τραβας ελα να λογαριαστουμε
Κανένα απολύτως! Με τόσους έρωτες και σεξ που πέφτει εδώ μέσα σκέφτομαι σοβαρά να αποχωρήσω από το νήμα. Παππούληδες και οι μικροτσούτσουνοι σου λέει μετά. Χωρίς αυτάκια το μικροτσούτσουνοι.
Να κάνω τι; Να μετράω τα κατορθώματά σας;ειπα κι εγω....
να μην αποχωρησετε κυριε ..ειστε ο φυλακας του νηματος ..η κοινοτητα των παππουληδων (σε αυτακια)σας χρειαζεται
Να κάνω τι; Να μετράω τα κατορθώματά σας;
Σκέφτομαι να αποχωρήσω και από το σαητ γενικώς. Τι ως μέλος τι ώς επισκέπτης, το ίδιο πράγμα είναι. Για εσάς είναι η ζωή εδώ μέσα.εγω λεω να κανετε υπομονη/....παλι με χρονους με καιρους παλι δικα σας θαναι
Σκέφτομαι να αποχωρήσω και από το σαητ γενικώς. Τι ως μέλος τι ώς επισκέπτης, το ίδιο πράγμα είναι. Για εσάς είναι η ζωή εδώ μέσα.
Μα δεν υπάρχει δυνατότητα για κουμπουριές λέμε! Θα πάω σε κανένα μοναστήρι.η δικη μου γνωμη ειναι να μην παραδωσετε τα οπλα σας...αν δε ριχνετε καμια κουμπουρια ποτε ποτεδεν αξιζει η ζωη...και το νημα τι θα κανει χωρις νυχτοφυλακα?
Μα δεν υπάρχει δυνατότητα για κουμπουριές λέμε! Θα πάω σε κανένα μοναστήρι.
Θα στηθώ λοιπόν όξω από την πόρτα και θα περιμένω τον καμηλιέρη. Τι λες ρε Καυτή;στα σοκακια του καπαλου τσιαρσι στην Πολη πουλανε μια μαγικη αλοιφη ..λεγεται τσουτσου μπαρουτ ...προκαλει υπεραιμια και σας δινει τη δυνατοτητα ...αν την εχετε χασει
γνωμη μου ειναι να περιμενετε να εμφανιστει απο τα μερη σας κανενας πλανοδιος καμηλιερης πωλητης ν αγορασετε την αλοιφη και να σωθειτε
Στην ουρά, περιμένουμε!Θα στηθώ λοιπόν όξω από την πόρτα και θα περιμένω τον καμηλιέρη. Τι λες ρε Καυτή;
Οι υπόλοιποι πουθε βρίσκονται;
Ποια σου το έστειλε; :S Είδες για να μην είσαι ευγενικός τι παθαίνεις;ΚΑΛΗΜΕΡΑ .......!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΩΣ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΣΑΒΒΑΤΟ.
το αναγνωριζει κανεις αυτο το πμ?
...ποσο δικιο ειχες Βλαντη.
Ποια σου το έστειλε; :S Είδες για να μην είσαι ευγενικός τι παθαίνεις;
Για όλα φταίει ο zebu.Μην τον ακούτε λέει ψέματα! Υποννοεί οτι ευθύνομαι εγώ. Δεν έχω καμία σχέση!
Μην τον ακούτε λέει ψέματα! Υποννοεί οτι ευθύνομαι εγώ. Δεν έχω καμία σχέση!