Καρίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Γιατί ρε παίχτη; Σε πήδηξα και έχεις παράπονο;
Προσπαθεί να σου χαλάσει τη φήμη, αλλά ο άντρας ο σωστός κάνει και τα δυο καλά ;)
Γιατί ρε παίχτη; Σε πήδηξα και έχεις παράπονο;
Ο άντρας ο σωστός, δεν μιλάει εν τη απουσία των άλλων.Προσπαθεί να σου χαλάσει τη φήμη, αλλά ο άντρας ο σωστός κάνει και τα δυο καλά ;)
Ακόμα δεν έκλεισες την ταβέρνα , να πας για ύπνο; Άντε καληνύχτα...Κλείνει και το μάτι η τσουράπω... :S
Ο άντρας ο σωστός, δεν μιλάει εν τη απουσία των άλλων.
Μην με προσβάλλεις...Τι το λες σ' εμένα; Εγώ είμαι γυναίκα. Στο φιλαράκι σου τον Άγιο!
Μην με προσβάλλεις...
Ακόμα δεν έκλεισες την ταβέρνα , να πας για ύπνο; Άντε καληνύχτα...
Δεκτή η συγγνώμη δεσποινίς μου. Παρακαλώ όμως να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο ατόπημα.Με συγχωρείς. Δεν το ήθελα...
Και εσύ έστησες αυτί, γιατί ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις...Έχω κάτι μαλάκες πελάτες που μέ καθυστερούν. Έχουν πιάσει κουβέντα και περηφανεύονται για τα γλειφομούνια που κανουν.
Δεκτή η συγγνώμη δεσποινίς μου. Παρακαλώ όμως να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο ατόπημα.
Τι το λες σ' εμένα; Εγώ είμαι γυναίκα. Στο φιλαράκι σου τον Άγιο!
Κακώς δεσποινίς μου. Η γυναίκα πρέπει να είναι rock...Δε θα το ξανακάνω. Να ξέρετε πως είμαι πολύ υπάκουη κύριε.
Και εσύ έστησες αυτί, γιατί ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις...
Ποιο σημείο της καληνύχτας δεν κατάλαβες; Ας σου το πω ξανά λοιπόν. Άντε καληνύχτα, και κοίτα μην κάνεις κανένα λάθος στους λογαριασμούς των πελατών, όπως είσαι ξαναμμένος στήνωντας αυτί, για να ακούσεις τι κάνουν οι άλλοι...Μην συγχίζεσται...
Έτσι κι αλλιώς μαλακοεπιχείρημα ήτο. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπαρχει λίστα με όλα τα online μέλη, ούτως ώστε μπορεις να δεις ποιός είναι συνδεδεμένος και ποιός όχι.
Απλά, την πάτησε.
Ποιο σημείο της καληνύχτας δεν κατάλαβες; Ας σου το πω ξανά λοιπόν. Άντε καληνύχτα, και κοίτα μην κάνεις κανένα λάθος στους λογαριασμούς των πελατών, όπως είσαι ξαναμμένος στήνωντας αυτί, για να ακούσεις τι κάνουν οι άλλοι...
Καλά τραγούδα μοναχός σου. Ούτως ή άλλως αποχωρώ γιατί έχω να ασχοληθώ με σοβαρά θέματα. Δεν μου απάντησες όμως σε αυτό που σε ρώτησα αρχικώς, όταν και μου πρόσαψες ότι έχω μικρό μόριο. Σε πήδηξα και έχεις παράπονο;Δείτε...
Ως γενικός δερβέναγας, δεν το έχετε. Γιατί δεν πάτε να γλέιψετε κάνα μουνί που είστε μάστορης, και να αφήσετε για κανέναν άλλον τις σοβαρές δουλειές;
Τι το λες σ' εμένα; Εγώ είμαι γυναίκα. Στο φιλαράκι σου τον Άγιο!
Καλά τραγούδα μοναχός σου. Ούτως ή άλλως αποχωρώ γιατί έχω να ασχοληθώ με σοβαρά θέματα. Δεν μου απάντησες όμως σε αυτό που σε ρώτησα αρχικώς, όταν και μου πρόσαψες ότι έχω μικρό μόριο. Σε πήδηξα και έχεις παράπονο;
Εξ όσων αντελήφθην από τον λίγο καιρό που έχω την (κακή) τύχη να σε γνωρίζω, αποφεύγεις να πηδάς γενικώς. Λογικό, με τα μούτρα που έχεις. Έχεις τόση σχέση με το σεξ , όση και η ταβέρνα σου με το καλό φαγητό.Δείτε,
Αποφεύγω συστηματικά να πηδιέμαι με γλοιώδεις υπερφίαλους. Οπότε το αποκλείω