Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.385
Πόντοι
5.506
Από ένα τεράστιο ρουφηχτό  :-* :-* για τις δύο αιθέριες υπάρξεις που κοσμούν το νήμα μας.

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

-μπουκέτο-με-κόκκινα-τρριαντάφυλλα-50euro.jpg

images

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.385
Πόντοι
5.506

Διάλεξε όποιο σου αρέσει γλυκιά μου. Ούτως ή άλλως η φαναστικ δε με συμπαθεί αλλά το έστειλα από τακτ και ευγένεια διότι έχω τρόπους εγώ, μη με βλέπεις έτσι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.138
Πόντοι
5.506
φορα κατι πανω σου με αυτο το κρυο

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
πήξαμε στις γυναίκες εδω μέσα  >:(

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.304
Πόντοι
2.606
πρέπει να ενημερώσω...

Επικεφαλής της είναι η Ειρήνη Χειρδάρη, η πρώτη Ελληνίδα που ειδικεύεται στην τέχνη του έpωτα, η οποία δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για singles, straight και γκει. H «Espresso» τη συνάντησε στο Ερoτικ Αrt Festival, που ξεκίνησε την Παρασκευή στο Γκάζι, όπου ανέλυσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης, που περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το σεξ και ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε. Η Ειρήνη Χειρδάρη θα είναι επικεφαλής της σχολής μαζί με την ομάδα καθηγητών της. «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε μια ακαδημία για το σεξ. Το πρώτο σεμινάριο αφορά το τάο σεξ για άντρες. Αφορά το πώς να χειρίζεσαι τη σεξοuαλική ενέργεια. Είναι τελείως ανώτερη γνώση για το σεξ», λέει η Ειρήνη Χειρδάρη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα στρiπτίζ από επαγγελματίες, ηδoνιστικά κόλπα του αισθησιακοu σεξ και την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ. Η Ειρήνη Χειρδάρη Επίσης περιλαμβάνεται ταντρικό μασάζ, τεχνικές γυναικείοu αuνανισμοu, ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ και τις καλύτερες τεχνικές αuνανισμοu για το ανδρικό μόpιο. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν ο σeξoλόγος Θεόφιλος Καλιτσάρης, αλλά και ο ψυχολόγος Τόλης Αλεξάνδρου. «Στην αρχή της καριέρας μου ήταν δύσκολο. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι εξώλης και προώλης. Αν ήμουν άντρας θα ήταν πολύ καλύτερα. Δέχθηκα τρομερό πόλεμο, σαφώς και από δημοσιογράφους. Με κοίταζαν υποτιμητικά. Τώρα γύρισαν όλοι και μου ζητούν συνεργασία. Θέλουν να τους κάνω συνεργασίες». «Στον δημόσιο λόγο μας είμαστε πουριτανοί. Στον απλό κόσμο έχω τον τέταρτο μπαμπά που πληρώνει συνεδρίες για την ανήλικη κόρη του, γιατί έχει μπλέξει στο cyber sεx. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν μοντέρνοι μπαμπάδες. Έχω ένα νέο και μοντέρνο ζευγάρι, που επίσης νοιάζεται πάρα πολύ για το σεξ και την ποιότητα» αποκαλύπτει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.981
Πόντοι
25.467
Πώς έχει γίνει η εξακρίβωση; Επίσης λέγεται ότι οι μικροτσούτσουνοι για να αντισταθμίσουν το μειονέκτημά τους έχουν αναπτύξει καλύτερη τεχνική στο γλειφομούνι. Ισχύει;

Εμ τι;;;

Τζάμπα νομίζατε ότι τό ΄χει το νικ  ο προσκυνομουνάκιας ο Αιδοιολείχος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom