Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Με 100mg x 3 ..θα ηταν φυτό και θα είχαμε την ησυχία μας
ασε που η παρενέργεια που περιγράφεις ( πριαπισμός ) δεν είναι στο ένθετο αυτού του φαρμάκου
Φυτό είναι, δεν έχεις δει τη φωτογραφία του στο avatar;

Για τις παρενέργειες αυτός μου τις έδειξε:

Quetiapine, marketed as Seroquel among others, is an atypical antipsychotic used for the treatment of schizophrenia, bipolar disorder, and major depressive disorder.[6][7] It is also sometimes used as a sleep aid due to its sedating effect, but this use is not recommended.[8] It is taken by mouth.[6]
Common side effects include sleepiness, constipation, weight gain, and dry mouth. Other side effects include low blood pressure with standing, seizures, [size=12pt]prolonged erection[/size], high blood sugar, and neuroleptic malignant syndrome. In elderly people with dementia its use increases the risk of death. Use during the later part of pregnancy may result in a movement disorder in the baby for a period of time after birth. Quetiapine is believed to work by blocking a number of receptors including serotonin and dopamine receptors.[6]

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Quetiapine, marketed as Seroquel among others, is an atypical antipsychotic used for the treatment of schizophrenia, bipolar disorder, and major depressive disorder.[6][7] It is also sometimes used as a sleep aid due to its sedating effect, but this use is not recommended.[8] It is taken by mouth.[6]
Common side effects include sleepiness, constipation, weight gain, and dry mouth. Other side effects include low blood pressure with standing, seizures, [size=12pt]prolonged erection[/size], high blood sugar, and neuroleptic malignant syndrome. In elderly people with dementia its use increases the risk of death. Use during the later part of pregnancy may result in a movement disorder in the baby for a period of time after birth. Quetiapine is believed to work by blocking a number of receptors including serotonin and dopamine receptors.[6]

Ναι εχεις δικιο τωρα το διαβασα και εγω ολοκληρο το ενθετο
βεβαια η πιθανοτητα είναι σπανια ( 1 στους 100,000 )

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
μαλιστα...δεν ειδα ημουνα στο τρουμπαρ...και μετα με γηροκομησαν κατι γριουλες στην φιλωνος
Τις είδα ημιλιπόθυμες αλλά δεν ήταν γριούλες. Μιλφ ήταν που μονολογούσαν ότι κάποιος με δήθεν σκουλίκι αποδείχθηκε βοας

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ναι εχεις δικιο τωρα το διαβασα και εγω ολοκληρο το ενθετο
βεβαια η πιθανοτητα είναι σπανια ( 1 στους 100,000 )
Γι αυτό παίρνει 3Χ100. Αφού τώρα σκέφτεται να το αυξήσει. Μετά το τέταρτο δεν τραβάει ...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Γιατι να σκάσω ...να σας παντρεψει η καυτη και θα περνουμε την κουμπαρουλα να πηγαίνουμε για ψαρεμα ..εσυ μεινε ησυχος ...

Ετσι...στα πουπουλα θα την εχουμε ..και του πουλιου το γαλα θα την ταιζουμε

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.949
Πόντοι
26.096

Ομιλείτε την Αγγλικήν λίαν καλώς!
Παρά τούτο όμως φρονώ ότι η ενασχόλησίς σας με την φαρμακευτικήν και δηλ. ενασχόλησις πόρρω απέχουσα της ιδικής σας επιστημονικής καταρτίσεως, εντάσσεται στον συνεχήν αγώνα σας ανεύρεσης σκευασμάτων ικανών να παρατείνουν την στύσιν σας και άρα να επισκέπτεστε περισσότερες της μίας εργαζόμενες καθημερινώς!
Παρόλα αυτά εμείς έχουμε αποδεχθεί τον εαυτό μας και την διαρκή 'αδυναμίαν' μας και ως εκ τούτου η προσπάθειά σας ομού μετά των συνοδοιπόρων σας, κ.κ. popov & Excalibur, να μας οδηγήσετε εις σύμπλεγμαν κατωτερότητος αποβαίνει αίωλος και άκαρπος.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.949
Πόντοι
26.096
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Ο χοίρος, κ. Excalibur, ουδεπόποτε θα δει την μέλλουσα συμβία μου στο καρυδότσουφλό του στην βάρκα του.

θα τη βαλουμε στη δικη μου κυριε...και θα τραγουδαμε το ε γιαμολα ε για λεσα γεια σου θαλασσα μπαμπεσα :2funny: :2funny: :2funny:...εσεις θα τρεχετε για να βγαλετε τον αρτον τον επιουσιον

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ο χοίρος, κ. Excalibur, ουδεπόποτε θα δει την μέλλουσα συμβία μου στο καρυδότσουφλό του στην βάρκα.

Πλανάσθε πλάνη οικτράν  αγαπητέ
Η μελλουσα ( στα ονειρά σας ) συμβία σου , με χαρά θα μπει σε αυτό που τολμήσατε να αποκαλέσετε υποτιμητικά καρυδοτσουφλο και επίσης ανεπιτυχώς διορθώσατε σε βαρκα ...
Θα χαρει δε ακομα περισσοτερο   όταν αντικρύσει το(ν)  EXCALIBUR  

Πιστευω ότι περα της διπολικής διαταρχής θα πρεπει να δειτε και εκεινο το προβληματακι με τον ψυχαναγκαστικό ιδεασμό

αποτελείτε case study για την ψυχιατρική αγαπητέ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.949
Πόντοι
26.096
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ομιλείτε την Αγγλικήν λίαν καλώς!
Παρά τούτο όμως φρονώ ότι η ενασχόλησίς σας με την φαρμακευτικήν και δηλ. ενασχόλησις πόρρω απέχουσα της ιδικής σας επιστημονικής καταρτίσεως, εντάσσεται στον συνεχήν αγώνα σας ανεύρεσης σκευασμάτων ικανών να παρατείνουν την στύσιν σας και άρα να επισκέπτεστε περισσότερες της μίας εργαζόμενες καθημερινώς!
Παρόλα αυτά εμείς έχουμε αποδεχθεί τον εαυτό μας και την διαρκή 'αδυναμίαν' μας και ως εκ τούτου η προσπάθειά σας ομού μετά των συνοδοιπόρων σας, κ.κ. popov & Excalibur, να μας οδηγήσετε εις σύμπλεγμαν κατωτερότητος αποβαίνει αίωλος και άκαρπος.
Εγώ κύριε δεν ευτύχησα να έχω Αγγλίδα τροφό. Αναγκαστικά λοιπόν τα Αγγλικά μου περιορίζονται στο habar you ...

Διευκρίνισα στον αγαπητό κ. Excalibur, ότι οι επιστημονικές λεπτομέρειες περί σκευασμάτων στα Εγγλέζικα, από εσάς μου κοινοποιήθηκαν. Τον προέτρεψα μάλιστα να κοιτάξει το avatar σας, για να διαπιστώσει ιδίοις όμασι, σε τι κατάσταση σας έχει φέρει η κατάχρηση σκευασμάτων!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.949
Πόντοι
26.096
Πλανάσθε πλάνη οικτράν  αγαπητέ
Η μελλουσα ( στα ονειρά σας ) συμβία σου , με χαρά θα μπει σε αυτό που τολμήσατε να αποκαλέσετε υποτιμητικά καρυδοτσουφλο και επίσης ανεπιτυχώς διορθώσατε σε βαρκα ...
Θα χαρει δε ακομα περισσοτερο   όταν αντικρύσει το(ν)  EXCALIBUR  

Πιστευω ότι περα της διπολικής διαταρχής θα πρεπει να δειτε και εκεινο το προβληματακι με τον ψυχαναγκαστικό ιδεασμό

αποτελείτε case study για την ψυχιατρική αγαπητέ

Η υπερβολική αυτοπεποίθησίς σας,ίδιον άλλωστε των επιβητόρων, δεν πτοεί το νηματοθέτη. Όσο για το excalibur και τον Excalibur φρονώ ότι δεν ενδιαφέρεται. Θα της παρασχεθούν εγκυκλοπαίδειες για να μελετήσει την αντρικήν ανατομίαν. Ουδέν έτερον.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Η υπερβολική αυτοπεποίθησίς σας,ίδιον άλλωστε των επιβητόρων, δεν πτοεί το νηματοθέτη. Όσο για το excalibur και τον Excalibur φρονώ ότι δεν ενδιαφέρεται. Θα της παρασχεθούν εγκυκλοπαίδειες για να μελετήσει την αντρικήν ανατομίαν. Ουδέν έτερον.

Πιστευω ότι είμαι πλέον αρμόδιος να εξηγήσω τα περί ανατομίας , σεις παρακαλώ περιοριστείτε εις το αστικό δίκαιο ( και πολύ σας είναι )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom