troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.194
- Πόντοι
- 5.506
οχι ολοι ρε φιλε....εσυ ο νηματοθετης και εγω δεν γαμαμεΤο αποφάσισα θα εγκαταλείψω το νήμα.
Όλοι γαματε
οχι ολοι ρε φιλε....εσυ ο νηματοθετης και εγω δεν γαμαμεΤο αποφάσισα θα εγκαταλείψω το νήμα.
Όλοι γαματε
Γεια σου ρε Νικόλα, που την έχεις σα φρατζόλα,Το αποφάσισα θα εγκαταλείψω το νήμα.
Όλοι γαματε
Για το νηματοθετη ας μη μιλήσω. Ηλπιζα να έχω εσένα σύμμαχο, αλλά κάτι μου λέει ότι για να μη σε βρω Τρούμπα ........οχι ολοι ρε φιλε....εσυ ο νηματοθετης και εγω δεν γαμαμε
εκει ημουνα λεμε...ημερες θαλασσας...υπεροχαΓια το νηματοθετη ας μη μιλήσω. Ηλπιζα να έχω εσένα σύμμαχο, αλλά κάτι μου λέει ότι για να μη σε βρω Τρούμπα ........
γαμουσες
Αν βρεθεί γυνή να πιστοποιήσει αυτό που λες, θα πω συγνωμηΓεια σου ρε Νικόλα, που την έχεις σα φρατζόλα,
και μας δουλεύεις κι από πάνω ...
Τότε θα είδες μια που φορούσε ναυτική μπλούζα καπέλο και σορτς. Που είχε τατουάζ;εκει ημουνα λεμε...ημερες θαλασσας...υπεροχα
Που να βρεθεί, αφού τις σακατεύεις ...Αν βρεθεί γυνή να πιστοποιήσει αυτό που λες, θα πω συγνωμη
Θα σκάσει από το κακό του ο κ. Excalibur!
Ούτε κριτσίνι Καραμολέγκος μπρονικολα αληθευει οτι την εχεις σαν φρατζολα?
Αν πιστεύεις τον Μπλιζ και το Νικόλα θα προκόψεις ...νικολα αληθευει οτι την εχεις σαν φρατζολα?
Πάρε την ίδια αγωγή με τον ΜπλιζΠου να βρεθεί, αφού τις σακατεύεις ...
Παίρνει ήδη Quetiapine 100mg πρωί μεσημέρι και βράδυ. Δεν είδες τις παρενέργειες; prolonged errection ...
Τώρα αν πω ποια το ομολόγησε, θα τρέχουμε και δε θα το μαζεύουμε μετά ...Πάρε την ίδια αγωγή με τον Μπλιζ
Νυχοκόπτη φέρε μια κουτααααααα
Πάρε την ίδια αγωγή με τον Μπλιζ
Νυχοκόπτη φέρε μια κουτααααααα
Λάσπη στον ανεμιστήρα δεν με αγγίζειΤώρα αν πω ποια το ομολόγησε, θα τρέχουμε και δε θα το μαζεύουμε μετά ...
Λάσπη στον ανεμιστήρα δεν με αγγίζει
Εκτός αν εννοείτε κάποια που είχα δει στα νιάτα μου προ αμνημονεύτων χρόνων, όποτε απαλλάσσεται λόγω Αλτσχάιμερ
Ο τρουμπακης δεν απάντησε στο ερώτημα άρα είναι ένοχος