ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Good morning to you too
ωωωω σαν τα χιονια.....χαθηκατε...καλημερα
Good morning to you too
να της δωσουν στα ανηψια να γαμανε αυτοι....
το νημα της αληθειας και της ειλικρινιας κ.ποπεΓιατί παίζετε με τον πόνο μου κ. Τρομπάκη; Ντροπή...
Με θλίβει το γεγονός ότι σε έχει επηρεάσει και σένα ο πορνοθέτης ...
Βλεπετε το δασος (εστω και αποψιλωμενο) και δεν βλεπετε το δενδρο (στη συγκεκριμενη περιπτωση το σουσι)Με θλίβει το γεγονός ότι σε έχει επηρεάσει και σένα ο πορνοθέτης ...
Αν απορείτε γιατί ο πορνοθέτης εμφανίζεται με γουρλωμένα τα μάτια στις φωτογραφίες ...
Λαϊκό προσκύνημα στον κατάσκοπο βλέπω. Δεν έχετε και άδικο.
λιγα λογια για το Φουλη μου .....δειξτε σεβασμο εχει το DNA του κοκκορα
συντροφε , μας εχει βγαλει το ονομα αυτή η κουφαλα ο Bliz κατι πρεπει να κανουμε , να δράσουμε
Με θλίβει το γεγονός ότι σε έχει επηρεάσει και σένα ο πορνοθέτης ...
Δημοσιεύστε σεις τα 3 επεισόδια από την σειρά < ο Excalibur στην Θεσσαλονίκη > και αφήστε τις άλλες δράσεις ...
......επισης ....
1)ο excalibur και ο μηχανικος του
2)ο excalibur εν αναμονη λογω αναμονης του πλανηταρχη....επισης
3)ο excalibur οταν αγορασε περσικα χαλια και πλουμιστα κρυσταλλινα κουπακια...αντι για πανακριβα γιαπωνεζικα ανθρακονηματινα καλαμια....
και αυτό ηταν μονο το ένα από τα τρια ..συγνώμη τέσσερα επεισόδια της νεας μας σειρας
Ο Excalibur στη θεσσαλονικη
Δημοσιεύστε σεις τα 3 επεισόδια από την σειρά < ο Excalibur στην Θεσσαλονίκη > και αφήστε τις άλλες δράσεις ...
Θα σας στενοχωρήσω αλλά τα δυο από αυτά είναι.... strictly confidential
Για τα απομνημονεύματα μου και ΜΟΝΟ
το άλλο αποτελεί απλή ( ίσως βελτιωμένη) επανάληψη του total recall vol 2
εσείς όμως εξακολουθείτε να ποιείτε την νησαν και να μην ενημερώνετε το φιλοθεάμον κοινό για τις ακολασίες και άλλες ακατανόμαστες πράξεις σας
......επισης ....
1)ο excalibur και ο μηχανικος του
2)ο excalibur εν αναμονη λογω αναμονης του πλανηταρχη....επισης
3)ο excalibur οταν αγορασε περσικα χαλια και πλουμιστα κρυσταλλινα κουπακια...αντι για πανακριβα γιαπωνεζικα ανθρακονηματινα καλαμια....
Καλησπέρα!! Βλέπω όλη η καλη παρέα παλι μαζί!!!