ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Good morning to you too![]()
![]()
ωωωω σαν τα χιονια.....χαθηκατε...καλημερα
Good morning to you too![]()
![]()
να της δωσουν στα ανηψια να γαμανε αυτοι....
το νημα της αληθειας και της ειλικρινιας κ.ποπεΓιατί παίζετε με τον πόνο μου κ. Τρομπάκη; Ντροπή...
Με θλίβει το γεγονός ότι σε έχει επηρεάσει και σένα ο πορνοθέτης ...
Βλεπετε το δασος (εστω και αποψιλωμενο) και δεν βλεπετε το δενδρο (στη συγκεκριμενη περιπτωση το σουσι)Με θλίβει το γεγονός ότι σε έχει επηρεάσει και σένα ο πορνοθέτης ...
![]()
Αν απορείτε γιατί ο πορνοθέτης εμφανίζεται με γουρλωμένα τα μάτια στις φωτογραφίες ...
Λαϊκό προσκύνημα στον κατάσκοπο βλέπω. Δεν έχετε και άδικο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λιγα λογια για το Φουλη μου .....δειξτε σεβασμο εχει το DNA του κοκκορα
συντροφε , μας εχει βγαλει το ονομα αυτή η κουφαλα ο Bliz κατι πρεπει να κανουμε , να δράσουμε
Με θλίβει το γεγονός ότι σε έχει επηρεάσει και σένα ο πορνοθέτης ...
Δημοσιεύστε σεις τα 3 επεισόδια από την σειρά < ο Excalibur στην Θεσσαλονίκη > και αφήστε τις άλλες δράσεις ...
![]()
![]()
![]()
......επισης ....
1)ο excalibur και ο μηχανικος του
2)ο excalibur εν αναμονη λογω αναμονης του πλανηταρχη....επισης
3)ο excalibur οταν αγορασε περσικα χαλια και πλουμιστα κρυσταλλινα κουπακια...αντι για πανακριβα γιαπωνεζικα ανθρακονηματινα καλαμια....![]()
![]()
![]()
![]()
και αυτό ηταν μονο το ένα από τα τρια ..συγνώμη τέσσερα επεισόδια της νεας μας σειρας
Ο Excalibur στη θεσσαλονικη
Δημοσιεύστε σεις τα 3 επεισόδια από την σειρά < ο Excalibur στην Θεσσαλονίκη > και αφήστε τις άλλες δράσεις ...
Θα σας στενοχωρήσω αλλά τα δυο από αυτά είναι.... strictly confidential
Για τα απομνημονεύματα μου και ΜΟΝΟ
το άλλο αποτελεί απλή ( ίσως βελτιωμένη) επανάληψη του total recall vol 2
εσείς όμως εξακολουθείτε να ποιείτε την νησαν και να μην ενημερώνετε το φιλοθεάμον κοινό για τις ακολασίες και άλλες ακατανόμαστες πράξεις σας
![]()
![]()
![]()
......επισης ....
1)ο excalibur και ο μηχανικος του
2)ο excalibur εν αναμονη λογω αναμονης του πλανηταρχη....επισης
3)ο excalibur οταν αγορασε περσικα χαλια και πλουμιστα κρυσταλλινα κουπακια...αντι για πανακριβα γιαπωνεζικα ανθρακονηματινα καλαμια....![]()
![]()
![]()
![]()