ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Κυρία μου!
αγαπητε μου ....πως νιωθετε με ολους αυτους να σας προσκυνανε?
Κυρία μου!
Τόσο καύλα, που δεν μας λέει ούτε καλημέρα!αγαπητε μου ....πως νιωθετε με ολους αυτους να σας προσκυνανε?
αγαπητε μου ....πως νιωθετε με ολους αυτους να σας προσκυνανε?
Τόσο καύλα, που δεν μας λέει ούτε καλημέρα!
Επειδη βλεπω οτι για τη συγκεκριμενη εργαζομενη θα υπαρξει καποιος συνωστισμος, προτεινω να γινει η αρχη με τον πιο μικροτσουτσουνο και πιο παππουλη του νηματος (δηλ. εμενα) οποτε η νεαρα θα εχει μετρο συγκρισης απο τα μικροτερα στα μεγαλυτερα, Δηλ. ο κυριος Τριβης θα παει τελευταιοςΚύριε Νηματοθέτη προσέξατε κάτι σημαντικό; Από την στιγμή που του γνωστοποιήθηκε του κ. Βλαντή για την κυρία Lux, χάθηκε ο κωλόγερος! Βλέπει ήδη βιντεάκια της, και έχει σε ετοιμότητα τον τηλεφωνικό αριθμό του γραφείου! :S
Καλημέρα Μπραδερίνι, και καλέ φίλε κατάσκοπε!
Επειδη βλεπω οτι για τη συγκεκριμενη εργαζομενη θα υπαρξει καποιος συνωστισμος, προτεινω να γινει η αρχη με τον πιο μικροτσουτσουνο και πιο παππουλη του νηματος (δηλ. εμενα) οποτε η νεαρα θα εχει μετρο συγκρισης απο τα μικροτερα στα μεγαλυτερα, Δηλ. ο κυριος Τριβης θα παει τελευταιος
Γεύμα εργασίας ήτο ... Υποστηρίζω την ιδιωτική πρωτοβουλία κύριε, δεν είμαι κομμουνιστής!
Ασφαλώς και ψήφισα! Το 1 βέβαια.Γουδ Μορνιγκ φίλτατο γεράκιο!
Ελπίζω να μην ψήφισες στην κατάπτυστη ψηφοφορία του υποκριτή πορνοθέτη...
Να γαμάτε παιδάκια, να γαμάτε παιδγιά!
Ασφαλώς και ψήφισα! Το 1 βέβαια.
προσπαθουμε να παρουμε σειρα ..αλλα δεν προλαβαίνουμε
βλέπεις ο νηματοθετης εχεις παρει φορα και γαμαει πολύ και ασχημα ότι θήλυ βρεθει μπροστα του και δεν αφηνει τιποτα για μας
Kαι μόνο το γεγονός ότι έλαβες καν μέρος στην φαιδρή ψηφοφορία του υποκριτή, με θλίβει τα μάλα...
Οι αλήθειες πρέπει να βγαίνουν στην φόρα!Kαι μόνο το γεγονός ότι έλαβες καν μέρος στην φαιδρή ψηφοφορία του υποκριτή, με θλίβει τα μάλα...
ντροπη σας να γαματε γεροι ανθρωποι...