barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.273
- Πόντοι
- 5.506
παιδιά βλέπω ότι έχουν τεθεί σοβαρά θέματα όπως το αν γαματε μέσω ινσταγκραμ![]()
Και κάτι για κωλάντερα Έρι μας, πάμε κατά σερβάιβορ (διαόλου).
παιδιά βλέπω ότι έχουν τεθεί σοβαρά θέματα όπως το αν γαματε μέσω ινσταγκραμ![]()
Ας κάνω μερικές δηλώσεις. Πρώτον μου λειψατε. Δεύτερον τρέχω ωσάν τον πουστιν. Τρίτον το ούζο είναι ωραίο ποτον το είπε κ η Χαρούλα. Τεταρτον έφτιαξα ρόλο χοιρινό.πεμπτο τα φιλιά μου σε ζεμπου ποποφ Βλουβλου καυτάρα θεαρα ρετσινακι μου παπι βλαμμενο αλλά αγαπητό και φυσικά τον κουμπαρουλι ερειζερ και μπαρόκ δύναμη. Τα φιλιά μου τον αιώνιο τρουμπακη. Στον υπέροχο νικ. Στην αδυναμία μου Τομα. Τα σέβη μου στο μπλιζακι που τον πετυχαίνω που και που... Κ μου γκρινιάζει ο γλυκός μου. Να στείλω κ τα φιλιά μου στο ντόπα... Που μας είχε εγκαταλείψει.
Επίσης ζητείται πληροφορικαριος. Πληροφορίες ενδος.
αιώνια ερωτήματα που λύνονται στο μπου. Που αλλού άλλωστε..Και κάτι για κωλάντερα Έρι μας, πάμε κατά σερβάιβορ (διαόλου).
αιώνια ερωτήματα που λύνονται στο μπου. Που αλλού άλλωστε..
Мой возлюбленный Поповα
επτά φορές στις δέκα είναι για κακό...Από αυτή την άποψη, όλα κυλούν σε γνώριμα μονοπάτια. Εσύ για καλό τρέχεις τουλάχιστον;
να τρεχεις μονο της 3 τοτε και για της 7 να στελνεις τον μπλιτςεπτά φορές στις δέκα είναι για κακό...
αχαχαχαχαχαχαχαχ έτσι! Το καθαρματακινα τρεχεις μονο της 3 τοτε και για της 7 να στελνεις τον μπλιτς
Мой возлюбленный Поповα
μπαρόκ πώς πάνε εδώ τα πράγματα ?:S :S :S :S :S
μπαρόκ πώς πάνε εδώ τα πράγματα ?
ποποφ.. Αχ ποποφ... Άκου παντρουγκα.. Ουτε ένα ερωτολογο μετά από τόσο καιρό.Здравствуй моя милая подружка!:-*
P.S. :-
![]()
ω καιροί ω ηθοι. Η Ρετσινα χάθηκε ? Τίποτα δεν χάθηκε. Όλα θα βρεθούν..Έχουν εξαφανιστεί αι γυναίκαι, έχει χαθεί και η Ρεγγίνα [size=20pt]μου[/size], τα παππούδια μαλώνουν ποιός γαμάει περισσότερο, ας είναι καλά το σταρ ακάδεμυ Έρι μου, μόνο εκεί ποιότις.
πολυ πρωι γραφουν κατι αερατοι ντιγκινταγκες,Έχουν εξαφανιστεί αι γυναίκαι, έχει χαθεί και η Ρεγγίνα μου, τα παππούδια μαλώνουν ποιός γαμάει περισσότερο, ας είναι καλά το σταρ ακάδεμυ Έρι μου, μόνο εκεί ποιότις.μπαρόκ πώς πάνε εδώ τα πράγματα ?
αχαχαχα....καποιος τα φοβισε τα καημενα...ειδικα το καινουργιο το μικρο..γιατ οι μεγαλες ηταν παλιες καραβανες δε μασανε καπου θα βοσκουνε
οσο για το Νικοτριβαινα....θα σου εστελνα τον καταλληλο εξοπλιζμο....δηλ βρακακια μπουστακιαφουστακια ...αλλα και παλι δε θαταν πετυχημενο στην περιπτωση σου ....το θηριο θα σε προδιδε..οποτε αστο...
μην σκας ολο και καποια ζεβζεκα θα περασει παλι απ εδω..
Ας κάνω μερικές δηλώσεις. Πρώτον μου λειψατε. Δεύτερον τρέχω ωσάν τον πουστιν. Τρίτον το ούζο είναι ωραίο ποτον το είπε κ η Χαρούλα. Τεταρτον έφτιαξα ρόλο χοιρινό.πεμπτο τα φιλιά μου σε ζεμπου ποποφ Βλουβλου καυτάρα θεαρα ρετσινακι μου παπι βλαμμενο αλλά αγαπητό και φυσικά τον κουμπαρουλι ερειζερ και μπαρόκ δύναμη. Τα φιλιά μου τον αιώνιο τρουμπακη. Στον υπέροχο νικ. Στην αδυναμία μου Τομα. Τα σέβη μου στο μπλιζακι που τον πετυχαίνω που και που... Κ μου γκρινιάζει ο γλυκός μου. Να στείλω κ τα φιλιά μου στο ντόπα... Που μας είχε εγκαταλείψει.
Επίσης ζητείται πληροφορικαριος. Πληροφορίες ενδος.
και τι θα κανεις τωρα τα νυχια?αχχ η Ερη μου![]()
![]()
ΚΑΥΤΗ.....άκυρο δε γίνομαι Νικοτρίβαινα, γύρισε το Ερουλίνι
και τι θα κανεις τωρα τα νυχια?
οκ θα σου δανεισω...τα μαλια αστα ξανθα αλλα τουλαχιστον χτενισε τα αντρικαμαλακα δεν εχω ασετον
έχεις?