Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.273
Πόντοι
5.506
Εκτέλεση:

Ξεπλένετε καλά τις γαρίδες και τις αφήνετε να στραγγίξουν σε τρυπητό σκεύος.

Σε βαθύ τηγάνι σοτάρετε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να γυαλίσουν.

Κατόπιν προσθέτετε το μαϊντανό, το ζωμό και το νερό. Ανακατεύετε καλά να διαλυθεί ο ζωμός και βράζετε για ακόμα 2 λεπτά.

Τοποθετείτε τις γαρίδες και τις αλατίζετε ελαφρώς από πάνω.

Ανακατεύετε με απαλές κινήσεις για 2 λεπτά ακόμα. Τέλος προσθέτετε το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα. Ανακατεύετε ελαφρά και αποσύρετε από τη φωτιά, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.273
Πόντοι
5.506
θα παω σε ντισκο σημερα

δωσε μου καμια συμβουλη για το πως να κανω καμακι

Εδώ σ' έχω. Ακαταμάχητος.

URL]]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.298
Πόντοι
5.006
που εισαι μωρη καμπια?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ας κάνω μερικές δηλώσεις. Πρώτον μου λειψατε. Δεύτερον τρέχω ωσάν τον πουστιν. Τρίτον το ούζο είναι ωραίο ποτον το είπε κ η Χαρούλα. Τεταρτον έφτιαξα ρόλο χοιρινό.πεμπτο τα φιλιά μου σε ζεμπου ποποφ Βλουβλου καυτάρα θεαρα ρετσινακι μου παπι βλαμμενο αλλά αγαπητό και φυσικά τον κουμπαρουλι ερειζερ και μπαρόκ δύναμη. Τα φιλιά μου τον αιώνιο τρουμπακη. Στον υπέροχο νικ. Στην αδυναμία μου Τομα. Τα σέβη μου στο μπλιζακι που τον πετυχαίνω που και που... Κ μου γκρινιάζει ο γλυκός μου.  Να στείλω κ τα φιλιά μου στο ντόπα... Που μας είχε εγκαταλείψει.
Επίσης ζητείται πληροφορικαριος. Πληροφορίες ενδος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παιδιά βλέπω ότι έχουν τεθεί σοβαρά θέματα όπως το αν γαματε μέσω ινσταγκραμ :respect:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.273
Πόντοι
5.506
Ας κάνω μερικές δηλώσεις. Πρώτον μου λειψατε. Δεύτερον τρέχω ωσάν τον πουστιν. Τρίτον το ούζο είναι ωραίο ποτον το είπε κ η Χαρούλα. Τεταρτον έφτιαξα ρόλο χοιρινό.πεμπτο τα φιλιά μου σε ζεμπου ποποφ Βλουβλου καυτάρα θεαρα ρετσινακι μου παπι βλαμμενο αλλά αγαπητό και φυσικά τον κουμπαρουλι ερειζερ και μπαρόκ δύναμη. Τα φιλιά μου τον αιώνιο τρουμπακη. Στον υπέροχο νικ. Στην αδυναμία μου Τομα. Τα σέβη μου στο μπλιζακι που τον πετυχαίνω που και που... Κ μου γκρινιάζει ο γλυκός μου.  Να στείλω κ τα φιλιά μου στο ντόπα... Που μας είχε εγκαταλείψει.
Επίσης ζητείται πληροφορικαριος. Πληροφορίες ενδος.

:hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom