ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
το ποιο?![]()
αχαχα...γινεσαι λιγο κακουλης η με φαινεται?
το ποιο?![]()
οχι ρε χοτ.αλλωστε ειμαι φαν του ντοπααχαχα...γινεσαι λιγο κακουλης η με φαινεται?
μη κουραζεις το μυαλουδακι σου ....
Το νημα της αληθειας και της ειλικρινειας!
Εκτέλεση:
Ξεπλένετε καλά τις γαρίδες και τις αφήνετε να στραγγίξουν σε τρυπητό σκεύος.
Σε βαθύ τηγάνι σοτάρετε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να γυαλίσουν.
Κατόπιν προσθέτετε το μαϊντανό, το ζωμό και το νερό. Ανακατεύετε καλά να διαλυθεί ο ζωμός και βράζετε για ακόμα 2 λεπτά.
Τοποθετείτε τις γαρίδες και τις αλατίζετε ελαφρώς από πάνω.
Ανακατεύετε με απαλές κινήσεις για 2 λεπτά ακόμα. Τέλος προσθέτετε το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα. Ανακατεύετε ελαφρά και αποσύρετε από τη φωτιά, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.
θα παω σε ντισκο σημερα
δωσε μου καμια συμβουλη για το πως να κανω καμακι
παπι μουπου εισαι μωρη καμπια?
μα είναι τόσο αξιαγαπητο από κοντά ο παπιTώρα είναι τρόποι αυτοί;
Γιώργο μου πως είσαι ? Δεν σε ανέφερα πριν ήθελα να σε χαιρετισω προσωπικά!γεια σου ερη.
πουτσες μπλε θα τα έλεγα Γιώργο μουκαλα ειμαι. εσυ ολα καλα ερη.
Ας κάνω μερικές δηλώσεις. Πρώτον μου λειψατε. Δεύτερον τρέχω ωσάν τον πουστιν. Τρίτον το ούζο είναι ωραίο ποτον το είπε κ η Χαρούλα. Τεταρτον έφτιαξα ρόλο χοιρινό.πεμπτο τα φιλιά μου σε ζεμπου ποποφ Βλουβλου καυτάρα θεαρα ρετσινακι μου παπι βλαμμενο αλλά αγαπητό και φυσικά τον κουμπαρουλι ερειζερ και μπαρόκ δύναμη. Τα φιλιά μου τον αιώνιο τρουμπακη. Στον υπέροχο νικ. Στην αδυναμία μου Τομα. Τα σέβη μου στο μπλιζακι που τον πετυχαίνω που και που... Κ μου γκρινιάζει ο γλυκός μου. Να στείλω κ τα φιλιά μου στο ντόπα... Που μας είχε εγκαταλείψει.
Επίσης ζητείται πληροφορικαριος. Πληροφορίες ενδος.
μα είναι τόσο αξιαγαπητο από κοντά ο παπι